Hilaydakurt Merhaba anneler ve anne adayları 🥰🥰 18 hafta hamileyim şuana kadar park yatak ve bebek arabası dışında bisey alamadım. Şuan hazır çalışıyorken böyle yavaş yavas alip son aylarda eşim zorlansın istemiyorum. Size sormak istediğim hangi ayda ne almalıyım veya neler almalıyım nerden alıyorsunuz bunlar hakkında bilgi edinmek istiyorum . Çok tesekkur ederimmm şimdiden ♥️
Deletedmom623737 Hilaydakurt Ben e bebek ve civilden aldım bide nette gördüğüm inidrimli şeyleri ama civil daha uygun şuan e bebek uçmuş 😅
Zeynepty Hilaydakurt ben kremleri Inter aldım indirime girdikce kıyafette 0/3aylik 5tskim aldım ebebek. Civilden
Lulikli Hilaydakurt ebebek, civil, lc waikiki, h&m, carters nerde indirimli uygun bulursam aldım açıkcası. Kimi zaman da paraya kıydığım oldu tabi çok beğenince 😀 temizlik ürünlerini çamaşır için cilt bakımı için falan da internetten aldım
asel35ece Hilaydakurt e bebek indirimlerini kaçırma derim şuan. Bebek bezi olur ıslak mendil olur cinsiyet belliyse kundak battaniye kıyafet olur mama sandalyesi ana kucağı hastane çantası kendin için pijama vs göğüs pedi süt sağma pompası ayy hiç bitmiyo eksikler sen başla bir an önce
Nurakin077 Hilaydakurt e bebek 👶🏼 lc waıkıkı bayb 👶🏼 Özellikle lcw nin bebek ürünlerine bayılıyorum canım hem fiyat açısından hemde kalite açısından yumul yumuş hepsi
BesteKc Hilaydakurt cinsiyet belli olduktan sonra her şeyi almaya başladım ben. 34. Hafta giricem yarın, hala daha eksik var ıvor zıvır. İyiice pahalanmadan alabildiğini al bence canım
zyg1234 Hilaydakurt küvet seti havlu battaniye nevresim şampuan deterjan bakım ürünleri tarzı şeyler alabilirsin şuan için ama kıyafetleri için acele etme derim çünkü zamanla daha güzellerini görüyorsun bu sefer alamayınca içinde kalıyor 😂
Mylove Hilaydakurt yatağını hastane çıkışını falan unisex alın bence cinsiyet değişikliği olabiliyor Bebislerde bebek arabanı oto koltuğunu falan cimriye yaz uygun olanlar çıkıyor zaten parça parça alabilirsin 😍
zyg1234 Hilaydakurt bu arada kıyafet olarak de factonun yelpazesi çok geniş kesinlikle tavsiye ederim kalite konusunda da şüphen olmasın. E bebek civil indirimlerini takip edebilirsin. Ben çoğunu trendyol indirimlerinden aldım çok uyguna geldi. 37 haftalık olduk eksiklerimi anca tamamlayabildim. Listesiz alışveriş yapmamanı tavsiye ederim. Sonra içinden çıkamazsın.
Melek1111 Trendyoldan pijama takımları aldım 25 TL ye pamuklu Hm de 3 lü tulumlar 89 TL ye düşüyor çok kaliteli kumaşları takip edin .Zara da tişört ve kazaklar 35 TL ye düştü geçen hafta ordan da çok aldım indirim takip edin .Bime gelen pijama takımlarını da alabilirsiniz zıbınları ,müslin örtüleri bimden alın