gamzosgamzos Gizem-Erdem2021 2 gebeligimdede yaptirdim bende bebeklerimde zararını gormedik cok şükür 🙏🌸
Meri3220 Gizem-Erdem2021 canım bende acaba yaptırsam mı yaptırmasam mı diye çok ikilemde kaldım sonra yaptırmaya karar verdim ve şekerim yüksek çıktı şimdi doktorumla görüşeceğim ona göre bir yol izleyeceğiz. Düşünsene yaptırmasam bilmeyecektim ve ilerleyecekti yada ilerde bir sorunla karşılaşacaktım bence yaptır
Linakent Gizem-Erdem2021 yaptırdım kesinlikle korkulacak birşey değil abartan insanlara da ayrı sinir oluyorum ben yaptırmadan önce öyle şeyler söylediler ki yaptırınca bu mu dedim meyveli soda içtiğinizi düşünün aynısı ve yaptırılması gerektiğini düşünüyorum ✨
Deletedmom727271 Önemli bir test olduğunu düşünüyorum. Eğer ki gebelik şekeriniz varsa bu bebek de ve sizde büyük tehdit unsuru barındırır. Zararlı bir şey olarak görülse de zararı yok. Ona göre önlemler alınıyor. Sağlıklı doğumlar dilerim 🤲🏼
Zeynepty Gizem-Erdem2021 benim doktorum açlık tokluk kan tahlili istemişti şekerli sıvıyı içmedim aç karnına kan verdi m sonra yemek yiyip iki saat sonra tokluk kan tahlili yaptırdım