tugbakilic saçlarım kuru elektrikli gijik diyeyim anlayana . hangi marka öneriyor sunuz saçlarımı düzlestirmek istiyorum evin içinde felan kapaliyim normalde
Asiye02 tugbakilic kesinlikle remington tavsiye ederim 10 senedir kullaniyorum bozulmadı da şükür ısı ayarı 230 a kadar var
asel35ece tugbakilic kesinlikle remington. Asla üstüne tanımam maşası da düzleştiricisi de tek kelimeyle efsane
Armess_loya Ben. Braun kullanmıştım çok memnun kalmıştım şimdiki fakir ehh işte idare eder, ama bozulunca remigton düşünüyorum o gayet iyi tavsiye ederim 🌸
tugbakilic Armess_loya remingtonun da bissuru cesitlisi var değişik fiyatlarda hangisi ni onerirsin ben pek anlamiyorum ilk defa alacagimda
Armess_loya tugbakilic canım kod olarak bir şey söyleyemiyorum Çünkü henuz almadım 🤷🏼♀️remington marka olarak tavsiye ettim ama genel olarak o çok iyi, kullanan arkadaşlarım var 🌸
kbrkrblt16 Braun kullanıyordum memnundum sonra bozulunca arzum aldım ondan da memnunum 🥰 arzumun tarak şeklinde olanı da var çok kabarık saçlara sahip değilseniz o da günlük düzleştirme için yeterli oluyor 🌸
sanis tugbakilic philips procare keratin saç düzleştiricisini öneririm canım saçının elektrklenmesinide düzeltir ve saçı guzel düzleyip parlaklik veriyor ben kac yildir kullaniyorum çok memnunum
Pinarinayseni Ömürlük bir duzlestirici kullanıyorum 35yasindayim lisedeyken almıştım hala taş gibi remington marka canım hiç düşünme al
Bernako tugbakilic babyliss ve remington var bende mükemmel 🤩 alabiliyorsanız dyson da güzel bi marka