2melek_annesiii Eymos bana 12. haftada kesin kız dedi 16da erkek dedi şimdi oğlum kucagımda💙. 12 çok erken oluyor çokta güvenmemek lazım sağlıkla gelsin
Tiredmother 2melek_annesiii teşekkür ederim ay sonu belli olacak yazarım, bi kızım var sağlıklı olsun da insan değişiği de tatmak istiyor 😂
1Ozlemkmrc Eymos bende 12. Hafta da öğrendim perinatolog tarafından kız demişti 29. Dayız hala kız :)
bebislerimi_buyutuyorum Eymos bize 16. Haftada kız olduğunu söyledi doktorum 21.haftada tekrar gittiğimde de kıza benziyor denildi inşallah öyledir 🥰 birde oğlum var
FSCMK Erkek çabuk gelişiyor kız biraz geç geliştiği için erkek cinsiyeti erken söylüyor diyor ablam sizce doğrumu kızlar ablam 12 haftada erkek dedi ve değişmedi yani benim kontrolüm de 13 haftada ama 16 da gitmek istiyorum
bebislerimi_buyutuyorum Eymos ilk doktorum kesin konustu da ikincisinde organ tarama testinde benziyor dedi kontrole gidince artık kesinleşir umarım 😅
2melek_annesiii Tiredmother öyle tabi benimde ilkim kız ikinci erkek oldu ikisinin tadıda ayrı rabbim sağlık versin herkese nasip etsin