Asyachngr Merhaba kızlar 36. cı haftaya girdik çok şükür bugün kontrolum vardı normal doğum pozisyonuna girmiş bebeğim baş aşağıdaymış hazırlıklı olmamı söyledi doktorum hurma maydanoz bitki çaylarından birkaçını içebilceğimi söyledi açılma rahat olsun diye siz neler yaptınız açılmanız için rahat oldu mu ne yediniz ve ne kadar açılmanız oldu tahmini ne kadar zamana açılmam olur merak ediyorum🥰
Basak_basak Asyachngr Tam bu posta benzer bir post ararken çıktı karşıma 😍 ben de 36+5teyim şurada bekleyeyim önerileri 😊
Olich Asyachngr 39+4 olduk hala tık yok yürüyüş, hurma, çaylar, squat vs her şeyi yapıyorum ama gelmiyor kuzum 🤪 İyice ağırlaştım yatamıyorum kalkamıyorum oturtamıyorum doğursam artıkkkkk 🙈
AdenEva Bende 35. Haftaya girdiğimden beri hergün hurma yiyorum 4-5 tane. Pazartesi günü 38 e giriyorum çatı muayenem olacak bakalım doktor bi şey diyecek mi merak ediyorum. Yürüyüş yapmaya çalışıyorum hergün çıkamıyorum ama 2-3 günde bir bi saat- bazen daha fazla yürüyüş yapıyorum. Son 2-3 gündür de temizlik yapıyorum yere düşen şeyleri iyice bacaklarımı açıp çömelip yerden alıyorum, çömelip alt mutfak dolaplarını falan siliyorum. Çatı muayenesinde de doktora cinsel ilişkiyi soracağım o da çok fayda ediyormuş
Basak_basak ZeynepBRK3 bir egzersiz paylaşıyorlardı burada aradım ama bulamadım. Doğumu başlattığını söylüyorlardı. Hatırlayan çıkarsa belki işe yarayabilir sizin için de
Asyachngr ZeynepBRK3 adaçayı papatya çayı böğürtlen yaprağı çayı ananas yaprağı çayı yazıyor listede canım ama sen önce doktoruna danış ☺️
Zeynepty ZeynepBRK3 benim doktorum cennet hurması önermişti normal hurma yiyende oluyor yiyorum ama hiç bişey yok ortada
Lehrerin40 Nisaanuur ben de dün 2 defa yaptım ve 39+2 yim.Bende de başlamadı. Bebeğim basasagi ama kanala girmemis.sancim da yok açılmam da yok.
Miskin 38+5 bizim suan, dr çatı muayenesi yaptı normal doğum olabilir dedi bir iki gün hurma yedim sancı vs yok, acaba cinsel ilişki kolaylaştırır mı? Birde ilişkide erkek tarafından boşalma durumu olursa sıkıntı olur mu
Lehrerin40 Miskin hayır aksine erkeğin sperminde bulunan bir madde zaten doğumun başlamasına fayda ediyormus
Nisaanuur Lehrerin40 aynı şekilde benimde . Doktor ayın 17 sine kadar gelmezse 40 haftalıkken suni sancı ile başlatalım doğumu dedi bakalım inşallah kendiliğinden gelir yavrucum 🥲🥲
Basak_basak Selime28 activating labor imiş adı egzersizler var okumuştum birkaç postta ordan kalmış aklımda
despina234 Nasibi ne zamansa o zaman geliyor. 36.haftada sabah akşam yürüyüş, merdiven çıkma,pilates, hurmaya başladım doğum 39da oldu 😄 zamanını bekliyor o yüzden yapıp da ya çocuk niye doğmuyor stresine girmektense günü beklemek daha iyi 😊