Esrabozkurtt Sevlsari ay ben 🥲 aylarca yaşadım gittim kanal tedavisi oldum doktorumdan izinli kağıtla 2 hafta ağrısı kesildi sonra yine ağrılar başladı artık dayanılmaz oldu 7.ayıma girecektim girmeden gittim çektirdim kurtuldum valla
Sevlsari Esrabozkurtt bende 5 ayımdayım doğum yapana kadar çekiceksin diyorlar gerçekten çekme durumu varsa direk çektiririm ama bebeğe bi zararı var mı onu bilmiyorum
Sevlsari @Patisever2510 işe yarayan bir çözümün var mı çünkü benim hem gece hem gündüz dayanılmaz halde hiç geçmiyor
Patisever2510 Sevlsari sadece geçmesini bekliyorum valla daha bı çare bulamadim bulursan banada haber ver
Esrabozkurtt Sevlsari ben şu an 34+2yim bence çekmeyin aksine ağrı size ve bebeğe zarar verir Allah korusun bi enfeksiyon falan kapsanız o da bebeğe geçer hiçbir sakıncası yok kendi doktorum izin verdi diş doktorumda bir sakıncası yok çekme bu ağrıyı dedi
Ikrasmom1 @Sevlsari doktoruna danış eğer iltihaplanırsa o daha sıkıntılı olur bir rapor veriyor onu dişçiye verdiğinde çekiyolar yapılan anestezi de hamile ve emzirenlere uygun oluyor ben 3 aylıkken çektirmiştim sıkıntı olmadı çok geçmiş olsun