Advy26 Bugün adet olmam lazım dı aslında ama iki günüdür sümüksü,yapışkan,kaygan akıntı geliyor yumurtlama dönemin de olur diye biliyorum ama adet günüm geldi aslında sizce sebebi nedir bilginiz var mı
La_Liberte Advy26 o akıntı gebeliğin belirtilerinden biri ama tek başına değil tabii ki. Bence bir test yapın inşallah hamilesinizdir 🥰🙏🏻
Habus Advy26 😂 burada ilk defa inşallah değilimdir diyeni gördüm garip geldi geç yumurtlama da olabilir
La_Liberte Advy26 yaaa kusura bakmayın 🙈 gerçekten dua ederken dikkat etmek lazımmış ☺️ Bebek isteyenler başlığını görünce direk atladım inşallah hamilesinizdir diye 😅🙈 Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Advy26 La_Liberte aslında ben seçmedim başlığı kafalarına göre değiştiriyorlar bebek istesem o başlık altında açardım ama 😃😀🤣sizde haklısınız
La_Liberte Advy26 bu konular başka başlık altına girmiyor sanırım o yüzden mecbur bu başlıkla değiştiriyorlar ☺️
Advy26 @AdenEva bebek istediğimi kim söyledi de siz bu şekilde başlığımı değiştirdiniz yeni doğum yaptım bebek istemiyorum,bebek istesem o başlık altında açardım demi
AdenEva Postunuz herhangi bir kadın hastalığı içermiyor ancak gönlünüz olsun bebek isteyenler etiketinden çıkardım 😇 İyi forumlar dilerim