EgesMomm Zehra09 Ameliyat sonrasıda kendinizi toparlayınca yazın mutlaka😊 Şimdiden Allah yardımcınız olsun şafak doğan güneş😍
Seymanurrr06 Zehra09 Allah’ım inşallah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin hayırlı kavuşun bize de dua edin olur mu benimde salı günü 😊
ikizleribeklerken Zehra09 rabbim yardımcınız olsun su gibi geçsin inşallah sizde bebeğiniz de sağlıklı olun
Sevalli Sağlıkla yavrunu kucağına al inşallah 🙏🏻 Bol bol dua et sende benimde doğumum pazartesi günü inşallah 🥰🙏🏻
Kumsallina95 Zehra09 sağlıkla al kucağına bebişini canım 22 sindede inşallah biz alcaz bebeğimizi ❤️🤰🥰
Elfela Zehra09 cnm saglıkla kavus yavruna insallah.. benim de ilk doğumum spinaldi cok rahat hiç stres yapma
Minauynk Zehra09 ya rabbim saglikla kucaginiza alin inşallah 🥰 lutfen kendinize gelince hikayenizi dinlemek isterim bende spinal sezeryan yapicam korkuyorum biraz.
Zehra09 Minauynk Minauynk Kesinlikle dönüş yapicam benim de ilk doğumum olacak kendime gelince birz yarın buradayım 🙏😊
Cocolingo Zehra09 benimde çok az kaldı 37 olucam bu gece, Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kucağına alır kendinde hemen toparlanırsın 🤗 ben zaman yaklaştıkça korkuyorum
Zehra09 Cocolingo ben de korkuyorum ama gün geldi çattı kaçış yok 😊🙈 inşallah hepimiz sağlıcakla alırız kucagimiza