adaa09 Merhaba hamişler progestan kullananlar var mı bazıları kullandıktan sonra kan geldi diyo kahverengi leke için kullanıcam ama böyle yazanları görünce korktum sizde olanlar var mı
Imasleeper adaa09 leke kesmek için kullanılıyo zaten bende kullandım leke ya da kan gelmeri kullandıktan sonra
Demett06 adaa09 yok canım gelmez kan ama her hamilelik bir değil sürekli değişiyo korkulacak bişey yok yerleşme kanaması oluyo bazen. Açık pembe renkte gelirse doktorunu ara bi o zaman sıkıntı olabiliyo
Rumeysa_Taylann52 adaa09 bende kullanıyorum kahve rengi akıntı leke geldiği için vajinal yoldan kullanıyorum etkisini de gördüm çok şükür geçti gelmiyor kullan bence doktorun da vermiş
Matmazell34 Kanamayı kesmesi dışında insanı sakinleştiriyor ve iştahını kesiyor.Uykuda geçişi hızlandırıyor. Bu yüzden sevdim bu ilacı ama kanama kesilince daha içmedim. Hormon ilacı sonuçta. Ağır bir ilaç. Bir daha kanama da olmadı.
Busrarin25 adaa09 ben 12 haftaliktan beri kullanıyorum günde 3 kez aksatmamam lazım olduğunu söyledi kanamam geldi kahverengi lekeyle şimdi çok şükür 27 haftalık saatinden saşmadigin sürece kendini yormadigin sürece bisey yok
Rumeysa_Taylann52 Medine3868 Ben 1 doz alıyorum geceleri tek kahve akıntı dr dedi bazı kadınlar da gelebilir hani alttan da muayene oldum kanama yolu vs hiç bir şey görünmedi düşük tehlikesi de yoktu her ihtimale karşı kullandık kullanıyorum da lekem 2 hafta içinde hemen kesildi cok şükür inşallah senin de kesilir
iki-bebekannesioluyor adaa09 ben ilk hamileliktede bundada fitil olarak kullanıyorum bu hamileliğimde dikişte yaptı doktor + progestan da verdi kullanıyorum