Ozra Kızlar ikili üçlü taramalar özelde ne kadardır ortalama ? ben daha yeni gebeyim özele gidiyorum ama taramalar çok yüksekse devlette yaptırsam mı diye düşünüyorum da
mirage333 Ozra kayseri acıbadem 2li ye 150tl, 4lü ye 420 tl dedi. 3lü testi sormadım. Muayene parası hariç onu zaten veriyoruz, muayene zamanı test zamanina denk getiriliyor.
Mysaa Ozra 2 li taramada ben birkaç tane hastane ile görüştüm bana ortalama 800 fiyat verdiler yılbaşından önce sonra artabilir dendi normal hastane bunlar öyle köklude değil 😊 ama kimi sadece kan olarak bakıyormuş kimi hem kan hem ultrason bundan dolayıda fiyat değişiyormuş yakınlarındaki hastaneleri ya da merkez varsa bunlarıda arayıp sorabilirsin canım hangisi uygun gelirse yaptırırsın
Aslaninannesi01 Ozra geçen sene gttigim hastanenin muayene ücreti 100 TL’ydi ikili teste 35 TL ödemiştim şuan 150 olms olsa olsa 50 60 tldr ama çoğu yerde 200 300 liralr duyuyorm
Kubrailkan Ben yılbaşından önce 200e yaptırmıştım ama onun üzerine muayene ucretime bile 2 kez zam geldi 🙄😔😔
Mysaa Ozra heralde istanbulda bu kadar pahalı valla 1000 tl diyen hastane dahi oldu 🙂 200 300 sadece burda en dandik hastanenin muayne ücreti 🙂
Mysaa Ozra işte bende istanbuldayım özel muayneye gidiyorum 400 muayene ücreti ama normal hastanede 240 260 felan yani köksüz hastaneler bunlar en uygun olarak 😊