anaacemi Arkadaşlar topuk kanı sonucumuzda tiroid hormonumuz yüksek çıkmış. Tekrar topuk kanı vereceğiz. Böyle olupta ikincisi normal çıkan oldu mu
Gulcann_ anaacemi benimde ilk çok yüksek çıktı ama yeni doğan çocuklarda çok normalmiş bu ilkinin yüksek çıkması ikinciyi istedi sağlık ocağı normal çıktı korkulacak bişey yok dendi içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz rahat olun 🙏🌹
Yesimtmr anaacemi çok normalll oğlumdada aynısı oldu anne sütü aldıkça düzeliyor biz 3 defa kan verdik 3 de normal çıktı
Burcutf anaacemi hamilelikte trioid ilacı kullandiysani bebeğe geçtiği için yüksek çıkabiliyor. Ablamın oğlundan öyle oldu belirli periyotlarda takip ettiler en son normale döndü. Korkulacak bisey olmadı cok şükür 🤲🤲🤲
powermom06 anaacemi biz iki kez veedik yuksek cikti 3. Dun verdik bakalim .. ilac baslayacak dr galiba
Elifsmomm Bende yeni doğum yaptım dün sağlık ocağından hemşire aradı tsh değerimiz yüksek çıkmış tekrar kan verdik bugün sizde süreç nasıl ilerledi umarım herşey yolundadır
Elifsmomm Yesimtmr herkes aynı şeyi söylüyor bir nebze içim rahatlasa da insan korkuyor ister istemez umarım iyi gelir sonucumuz
Yesimtmr Elifsmomm merak etmeyin korkulacak bişi olmuyor düzelmese de korkmayın ilaç başlanıyor ve toparlanıyor hızlıca hastanede bir tane çocuk vardı ordan biliyorum korkmayın bebekler hızla toparlıyor
Elifsmomm Burcutf troid ilacı kullanmadım açıkcası troidlerimle ilgili de hiç sıkıntım olmadı bugüne kadar