HcA Kızlar kalbi hala atıyormuş. Eve gönderdiler yarın kendş doktoruma gidiceğim. Ama hiç iç açıcı konuşmadılar. Bebek 6 haftalık kese 4 haftalık çıkıyor. İyice sıkışmış gibi keseye 😢😢
Nznuuz HcA Kalp atışı var çok şükür ben duymamıştım. Herhangi bir tedaviye başladılar mı bana bir ilaç vermisti doktor 1 haftada toparlamaya başlamıştı. Umudunu kaybetme, güzel haberler alman ümidiyle 🤲🏼
HcA Nznuuz ilaç kullanıyorum fitil birde kan sulandırıcı kullanıyorum. Ama bugun parçada gelmeye başladı. Yarın gideceğim inşallh kalp atışını duyarım. Allah hayırlısını nasip etsin artık 😢
hilalaar HcA Allah sabrını versin 2 yaşında bi çocuğunuz var Allah ona sağlık versin inşallah zamanı geldiğinde sağlıkla hamile kalıp alırsınız kucağınıza ❤🥰
Bella_63 Aysesirin merhaba ne durumdasınız şuanda acaba kesenizin boyutu düzeldi mi bebeğiniz nasıl? Ben de şuanda 11 haftalığım bebeklerimden birinin kesesi çok küçük bebek içine tam sığıyor resmen sizin yazdığınız gibi. Bebeğin gelişimi şuanda normal ama Doktor olumlu konuşmuyor. Fetal DNA testi istedi. Hiç örnek durum bulamıyorum kalp durması var hep örneklerde Allah korusun
Aysesirin Bella_63 merhaba uzunca zamandır girmiyorum buraya bugün gördüm yazınızı. Bebeğimi kaybettim. Siz nasılsınız bebeğiniz nasıl?