Hiranurr00 kalp kaynaklı demedi gelişim geriydi 3 hafta kadar bende daha donanimli bir hastaneye gittim bana yeşil alan açıldı devlet hastanesinde normalde özele gidiyordum hep bir gece göğis sıkışması nefes alamama bayılma şikauetiyle gittim kadın doğuma sevk ettiler devlette perinatolojiye görünmemm gerektiğini söyledi doktor ama yeşil alan açmammıştı daha sonra tekrar polikinlilte muayane olup gidecektim yeşil alan açmaları için o sürada ultrasano bakan doktor bu görüntü hoşuma gitmedi dedi bir kaç doktoru başıma topladı korktu oda bemde yeşil alan açtı fakat koskoca devlette 1 tane perinatoloji doktoru vardi şehir hastanesinde var oda sadece diğer hiç bir hastanede yoktu perinatoloji bende seyhan başkente gittim ihmal etmek istemedim çok korktum daha sonra mehmet özsürmeli hocaya gittik hemen oda bebeğin kalbinden şüphelendi kiloyla alakası yok yani kendisi taramaya soktu beni daha sonra alev hanıma uzman kardiyolağa yönlendirdi orda yaklaşk bir saat bebeğimin kalbini kontrol etti baya ilgiliydiler sağolsunlar korkulacak bir şey yok doğduğu zaman yine ne olur olmaz temkin amaçlı bebeği görelim bir muayane edelim dediler. Mehmet hoca da küçük evet ama minyon bir bebek te olabilir altında ailevi genlerden gelen kalıtsal bir hastalıkta olabilir dedi araştırmasini testini yapardik isterseniz ama zaten doğuma 5 hafta falan kaldı doğumdan sonra çıkar genetik test sonucu doğduğu zaman güzel bir şekilde bakılır testler falan yapılır iaterseniz dedi