hayat_23 maalesef boş kese olayını ilk gebeliğimde bende yaşadım kalp atışı alamadık inatla ve ısrarla bekledim 9. Haftaya kadar doktorlar boşuna bekliyorsun dediler en sonunda pes edip doktor randevusu aldım kürtaj için 2 gün sonraya, ertesi gün kanama başladı ve düşük yaptım ama yinede kürtaj olmam gerekti temizlenmesi için yani hem düşük hem kürtajı yaşadım o yüzden sana tavsiyem kalp atışının en son duyulacağı süreye kadar bekle birkaç doktora görün hepsi aynı şeyi söylüyorsa kendini yıpratmadan durumu kabullenip düşük olmadan kürtaj ol çünkü düşük hayatımda yaşadığım en kötü şeydi haa piskolojik olarak düşük beni rahatlattı hani bir umut acaba beklesem kalbi atarmıydı düşüncesinden kurtuldum. Rabbim böyle uygun görmüş dedim düşük olunca… Ama çok zordu. kürtajı narkoz etkisi altında olduğum için ve boş kese olduğundan şırımgayla çektiler uyandığımda en ufak birşey hissetmedim ama tabi çatala çıkmak başına ne geleceğini bilememek bir de hamileyim diye düşünüp sevinirken başına bunların gelmesi çok üzücü ama şimdi ikinci gebeliğim 16+5 deyim. Yani demem o ki bu senin için kötü de olsa bir başlangıç ve aslında bir müjde… Hamile kalabildiğini eşinde ve sende bir sorun olmadığını gösterir ki bu da çok büyük şükür sebebi… Dilerim bunların hiç birine gerek kalmadan kalp sesi alırsınız 🙏 sizin için hayırlısı olsun 🙏