Asli1453 ebru_mert herkesin ki aynı olmayabilir benimde çok acımıştı belimin ağrısından zor durmustum o gün
ebru_mert Asli1453 onun nedeni başkadır muaneyle asla ilgisi olamaz zaten 35 38 inci haftalarda yapıyorlar kadınların doğumların yakın olduğu dönemler o dönemlerde kaıdnlarda ağrı olur ana doktor iki parmağıyla muayene etti diye olmaz
Watashiva3454 Dermin sezaryen isteyendede yapılıyormj çatı muanesi acaba biliyormusunuz ? Bida kaç haftalıksınız?
Dermin Watashiva3454 canım sezaryan istersen bakmazlar ben 38+2 haftalık hamileyim 16 şubata sezaryan gunu verdi çatılarım dar olduğu için direk sezaryan dedi zaten çatı muanesine dayanamıyorsun normal doğum hiç yapmazsın zaten olmaz dedi parmağım dönmdi bile içerde dedi o yuzden ne seni nede çocugu riske atmayız dedi
despina234 Asla korkulacak bir şey değil. Normal doğum yaptım belki on kere bu şekilde muayene yapıldı. Arkadaşlar doğum yapıyorsanız bir zahmet bazı şeyleri de normal karşılayalım. Ameliyatla falan kıyaslamak cidden abartı
Yenianneadayi2208 GreenSu size katılıyorum kesinlikle. Bunu buraya yazmak ayrı bir gereksiz davranış. Yani insanları korkutmaktan başka bir şey değil 🙄 sanıldığı kadar kötü bir tecrübede değil ayrıca.. Mesela ben hiç zorlanmadım gayet rahat geçti.
Sedadgr Dermin Neden insanları korkurtursun anlamıyorum bende olacam persembe günü anlamsız korkular vermeyin insan etkileniyor
Deletedmom623737 Sedadgr Çatı muanesi etkilenilebilir yazmış görüp girip postu okuyup kendi kendini korkutan sensin. Bende haftaya olacağım acısa da acımasa da yapacak bir şey var mi herkesin yaşayacağı bir şey ne olursa olsun
Estrella Deletedmom623737 onu o yazmadı tabi ki moderatör başlığı o şekilde değiştirdi. Gerçekten insanları korkutacak şekilde yazılmış çok da haksız sayılmaz yazanlar
Sedadgr Deletedmom623737 sadece ben degil binlerce hamile kadın var burada ne gerek var bu nu yazmanın hem sen niye cvp veriosun postun sahibi sen misin hey Allahım
Deletedmom623737 Estrella Fark eder mi başlık degişmiş mi değişmiş sonuçta Benim de arkadasım bana diyor öldüm geberdim çok kanamam oldu felan filan resmen beni korkutmaya çalıştı dedim yapacak bir şey yok sonuçta herkesin yaşayacağı bir şey
Minnakelifim03 Dermin ilişkiye nasıl giriyosun sen korkutmaktan başka bisey değil şu yaptığın. 2 parmak ile bakılıyor ne acısı Allah aşkına iki saniye sürmüyor bile muayene