Mouradi EsAy3 37+4 baci hekim dedi ne vaxt sancin olsa gel gozleyirem hele. Sen nece hefteliksen baci hamilelik nece gedir ? Birce sag salamat gelseydi ele agirlasmisam uje
EsAy3 Mouradi can baci axir ayindasan uje sag salamat al qucagina. Her an sancin tuta biler 🥰Mende 13 hefte 3 gunlukdu.
EsAy3 Mouradi men ele bil hamile deyilem hec urekbulanma qaytarma olmadi. Yaxwi ki, olmadi yoxsa iki uwaqla pis gune duwerdim
Mouradi EsAy3 Sizde yaxsi olun baci ❤️😘😘 EsAy3 Amin baci hamimiz sag salamat qucagimiza alag insaAllah. Hee heleki sancim elede olmur deyirler qiz tez gelir gorekde. MasaAllah ❤️ Vaxt ele tez kecirki ne ara bu hefteye geldim bilmirem
Mouradi EsAy3 Can baci ne yaxsi deme da vapşe cetin olardi sene, usaglara baxmag, onlarin yemeyi falan hele. Şükür seni incitmir balaca 😍
EsAy3 Mouradi Ilk hamilelikdi baci Ona gore sancin agrin sizin olmur.ikincide biraz babat kecir son aylar. 3cu var aa o dehwet her an ele bilirsen uwaq olur) 4cuden xeberim yoxdu)
Mouradi EsAy3 Şükür baci teki yaxsi rahat kecsin incitmesin heç Cinsiyeti bilirsen baci ? Ozum 24 heftede bildim deye 13 heftede bilersenki deye dusundum 😅 Baciya baci gelir ya qaqaşa qaqaş 😍
EsAy3 Mouradi can 24 hefte niye ele gec bes? Nazli qizimiz utancaq olub ozun gizledib deyesen. Qaqaw gelir baci. Hekim dedi deqiqdi gorek Deyiwmese sora)
Mouradi EsAy3 Nebilim baci gostermirdi )) hee deme cox utancaqdi baci. caan MasaAllah xeyirli saleh ovlad olsun ❤️
EsAy3 [bilinmeyen] sabahin xeyir baci necesen? He ele olur da hamileliyin evvelleri bir goz qirpiminda axiri gucnen kecir 😁
Mouradi EsAy3 Sabahin xeyir yaxsiyam baci sen necesen ? ❤️ Heqiqeten kecmir 😩😩 Usaglar necedi baci minnoş qizini axirinci defe nece ayliginda gormusem 🥺
EsAy3 Mouradi yaxwi olasan baci. Caaan birde goressen bebiw qucaginda darixma 😀 Hee baci uje boyuyub sen gorende hele yawi yoxuydu he?