Sofia__ Mouradi ay can mendede duwuk riski var doctorun sene ne tedavisi gorur? Mene pruloton iyne ile progeston yazdi blmrem ama nece olacaq
Mouradi Sofia__ Progesteron şam qoyurdum,uzanmag, bol su icmek, stresden uzag olmag. Şukur 15 heftemde kecmişdi can Sende hec narahat olma insaAllah kececek iyne yazibsa o daha yaxşidi
Deletedmon00881 Aytiii yok kız ben adanalıyım 😍 bu postu görünce girdim, senin yazını okudum hoşuma gitti 😍😍
Mouradi Melissa_20 Can can ay baci seher o saatdan ayag uste 🥺 Hee baci ele qaqasi decel imkan vermir rahat bir uzanib hiss edesen bebişi 🥰 vay vay buna bax sen dur dalaşage ozde yiyereem seni ele 😍😂😂
Melissa_20 Mouradi he dene baci uje nece vactdi beleyik indide karwoka orgedirem iki gundi eseb stres olurem yegin 1hefteye falan orgener inweAllAh heye xalasi bam bam ede ede gelir guya meni vurur yixir yere😃deyirem balam atannan etmelisene bunlari dehwetdi gorek bu biriside onun kimi olacag hiss ede bilmirem yegin bir az daha boyuyer hiss ederem inweAllAh
Aytiii Deletedmon00881 ya sen bitanesin💗 Adanalıları severim bu arada kurstan yakınnardakaşım Adanalı çokta severim.
M_glsm Mouradi salam baku medıcalda almaz xanimin yanina gedecem insallah qiymetini öyrenmemisem tesuf🙄
Mouradi Melissa_20 Can can baci Allah sebr versin insaAllah tez oyrener ❤️ Hee deme da 😄😄 can baci birazda boyusun he rahat hiss edersenn 🥰
Melissa_20 Mouradi inweAllAh baci inan bugun o qeder eseb stres kecirmiwem ay aman cox cetindi orgetmek uwagi qinamag olmur 2ildi pampers taxir2 gune orgenmez ama eseblerim korlandi inanirsan baci inweAllAh tez orgener bu uwagda mende rahatciliga cixariq
Mouradi Melissa_20 Can ay baci Allah sebr versin birde ustune hamilelik daha cox eseb stres caliş sakit ve sebrli ol ❤️ Deme da yazig uşag indi nece birden rahat oyrensin baci 2 il pampers sonra birden bele anasin cox incitmeden tez oyrener şirin 🥰