Zeynebbagirli Mocuzemiz basim qarisiq olur canim onun ucun yoldasi yola sal flan onun ucun bura bos vaxtarda girirem
Mocuzemiz aygunali salam necesen mende 19+3heftedi qizdi hele hiss etmirem siz necenci heftede hiss etdiniz?
aygunali Mocuzemiz terpenisi hiss etmek ucun hele tezdi 21 22 heftede az az hiss edeceksiz ilk basda sanki baliq quyrugu suya vurar ele birseyler şar partlayar ee ele bir hereketler hiss edeceksiz ilk basda
aygunali Zeynebbagirli Dopler ucun tezdi doplere 23 24 heftede birde 32 33 heftede salirlar qalan muayineler usmdi
Mocuzemiz aygunali Zeynebbagirli Mouradi salam qizlar necesiz nece kecir hamilelik necenci heftelerdesiz
Mocuzemiz aygunali salam can coxsagol narahat idim kecen heftelerde elebilitdim qabirgamda bir terefde cuzi nese kopur uzden gorunmurdu hiss edirdim sonradan hiss etmedim
Nuriay aygunali yox bakida ele deyil teze girmisem usm pul istemiller. Sigortadan evvel 20 manat odeyirdim
Zeynebbagirli Sabinaa12 Salam eyer hekim sari kisse de boyukluyunde kicikliyinde problem var deyib yazibsa mualice lazimdir. Ilk hamileliyimde mendede ele demisdir tam olaraq bilmirem amma nese bir problem kimi qeyd olunmusdu mene