Mocuzemiz Herkese salam qizlar papaverin duz bagirsaga qoyulur ziyan deyil hamilelikde nece defe istifade edilir?18hefte qarniniz awagisinda agrilar var sizde?
Mouradi Mocuzemiz 2 ay ele qoymusam men can ziyani yoxdu, ama hekimine de meslehet bilirse istifade et
aygunali Mocuzemiz Men 31 heftedeyem. Hekim mene demisdi ki qarnin asagisinda agri falan hiss etsen papaverin qoy uzan. O agrilar tonus olmagina isare verir. Bir is gorursuzse istirahet ede ede is gorun ozunuz Cox yormayin. Bir az uzanin sora yene isize davam edin.
aygunali Mocuzemiz usm muayenesinde bilinir hekiminizede bu problemi deye bilersiz vaxtinda belke basqa bir sebebdi.
_Arzu_ Mocuzemiz He o mendede var elebil qefil oskurdukce bıcaq kimi batır menim ilk heftelerden bura tonusum var evel ( ++) idi indi (+) olun agrlarda evelkine baxanda azalıb eveller yatagda dönende bele o ağrlar olurdu
aygunali Mocuzemiz Ele oskurek olandada qoya bilersiz sami. Men qrip olmusdum hekim dedi cox oskursen sam qoy uzan
Sabinaa12 Mocuzemiz 20 birinci hamiləlikdi 1 il olmadı çoxlu problemlər çıxdı indi şükür var reglimdən 3 gün əvvəl elektron testlə öyrəndim reglimdən bir gün sonra yəni bu gün qan verdim hcg 72.8 çıxdı görən normaldımı qorxuram nəsə olar deyə 😔