Zeynebbagirli Mocuzemiz Uşağın ürək döyüntüsü dəqiqədə 140 dəfədən çox atır Qarnınız yuvarlaqdır və uşaq əsasən qarnınızın sol tərəfində durur Ağırlığınız artıqlaması ilədir. Ürəkbulanmalarınızdan sonra gec özünüzə gəlirsiniz Hamiləliyin ilk 3 ayında davamlı olaraq ürəkbulanmanız olur Sol sinəniz sağ sinənizdən daha böyükdür Ən azı bir dəqiqə boyunca güzgüdə özünüzə baxmanıza rəğmən, göz bəbəkləriniz böyümür Daha çox duzlu və turş şeylər yemək istəyirsiniz
aygunali Salam hamileliyin sonuncu aylarinda el uyusmasi ile qarsilasan var? Bunun ucun nese etmisiz? 29 cu heftedeyem yenice sol elimde uyusma hiss edirem en coxda ortancil barmagimda
Zeynebbagirli aygunali salam hekimle elaqe saxlayin . Men herkese deyirem etrafda ve yaxuda bu programdaki nese ozunuzde qerjbelik hiss edende en cox hekimden sorusun. Cunki haminin bedeni organizimi ferqlidi canim. Allah kkmeyin olsun.
Zeynebbagirli Gul1998___ insi mende bilmirem deqiq nedir ne deyil menim ilk qizim oldu 140 ile urek doyintusunu esitdim. Hekim dedi yeni amma qiz idi basqa seyleri deyenmerem intertden goturdum atdim ki belke uygu nese olar ozunde.
Aytac_Ugur yrhmdv__ mende 16heftelik olmalidi amma 15heftedir yeni 1hefte gec olub uzide de deyir son aybasi tarixine gore 16 amma mayalanmaya gore 15heftelik hamileyem
yrhmdv__ Aytac_Ugur ama can mende uygulama 7hefte gosterir..ama hekimin hesabina gore 3hefte 5gynluk hamileyem bu qeder uzun mesafe normaldi?
Aytac_Ugur Mocuzemiz onun bir elaqesi yoxdur e hefteye gore olur urek doyuntu oglanlarimda 12 heftede 145 olub
Mocuzemiz Aytac_Ugur mende 16 hefte 146 135 urek doyuntusu? Eledir can sen oglunda cinsiyyeti necenci heftede bildin
Mocuzemiz Aytac_Ugur he can yazilmiwam sende onun yanina getmisen doplere necedir?birde men ona desem uwaqliq boynunun uzunlugun olcer?yoxsa ancaq dopler edir
Aytac_Ugur Aytac_Ugur olcer uzi de olcur mende qisalma var her ay olcdururem Azerde olcer ancaq en deqiq vaginalni olcum daha deqiqdir
Aytac_Ugur yrhmdv__ her halda qorxulu birdey olsa hekimin deyerdi qorxma aybasin gecikib o erefede hamile qalmisan yeqin