Papiiii Zeynebbagirli Salam mende hamileyem 8 heftelik qematomam var 4 heftemden ele ancaq yatıramm((dermanlar xeyr etmedii.İndide iyne sisteme baslamisham duzdu qanamam olmur ama qematoma usagin kisesi qədərdii bele birsey yasayan var qızlar?Ne qədər cekire men 4 hedtedir uje yatiram ama sukur bebisimin ureyin esitdim boyume inkisag varidi ama yenədə qorxudam qematomam temizlenmemisdi
Zeynebbagirli Papiiii ilk defedir esidirem qemetomani nedir sozun duzu bilmirem . Amma usagin emmeli gosdermesi ve yaxudda nese usaqda supheci nese dusunursense Azer doxtora yaxinlasa bilersen. Oksigen klinasi men birinci usagi oma gorssedim umumi hekim deyil sadece guclu uzeye ve doplere baxir istesen yaxinlasa bilersen.
nigar999 Papiiii Salam mendede var hematoma 10 heftelik hamileyem proluton iynesinen gera tableti istifade etdim helede kecmeyib(((
Mouradi Papiiii Mende de hematoma var once gedende yox idi, 9 heftesinde gedende bildim hekim dedi ele progesteron sam derman icib butun gun uzaniram mende, elesi var tez kecir eleside var hefteler cekir İnsaAllah qisa ceker bizdede can
Zeynebbagirli nefes2022 cann yaxsi olacaq Allah sag salamat versin qucagimiza. Birdene cekimiz normal olsun😆😆😆😆
Mocuzemiz Zeynebbagirli ferecev?onun qebulna nece yazilmaq olar qiymet mende ekiz oldugna 266 manat dediler
Aytac_Ugur Zeynebbagirli gematoma kisede yigilan qan laxtasi kimi birseydir meselen mende usaq on divarda idi gematoma arxa divarda… usaq 6mm olanda gematomam 4mm idi sonra hekimim mualice yazdi sovruldu getdi
Nurrab Zeynebbagirli Azər Fərəcovdu dediyiniz həkimin adı ?Məndə doplerə onun yanına getməyi düşünürəm inşAllah Rəbbim sağ salamat qucağımıza almağı nəsib eləsin 🤲
Mocuzemiz Mouradi can ne yacsi yadinda qalib coxsagol duzelmiwem 1 gun qizdirmam oldu burda qiz turk yazdiki ne yazirsan hamiya xesdeyem 😔😔esebimi pozduda temiz o
Mouradi Mocuzemiz Şükür can düzelmisen ozunu qoru ❤️ onsuz qrip o qeder coxdu ki, ehh bos ver her kes istediyini yazir burda kime ne dexli
Zeynebbagirli Mocuzemiz 48 kilo yemek yeyende 49 ollam😆😆😆 helelik cekim artmayib gorek nolacaq. 21 yasim var canim.
Sabinaa12 Mocuzemiz 20 birinci hamiləlikdi 1 il olmadı çoxlu problemlər çıxdı indi şükür var reglimdən 3 gün əvvəl elektron testlə öyrəndim reglimdən bir gün sonra yəni bu gün qan verdim hcg 72.8 çıxdı görən normaldımı qorxuram nəsə olar deyə 😔
Zeynebbagirli Mocuzemiz he canim ferecov qebullu cetindi bilirem. Men hekimim vastesiule qebulla dusmusdum. Amma cidden oqeder super hekimdirki, 200 den baslayir yoxlanis yegin.
Zeynebbagirli Mocuzemiz ferecovun deyirsense men 12 hefteliuimde pis xeberi alib agliya agliya gedim onun yanina 18 hefteliyime qeder gedim geldim 18 hefteliyimde sonlandirdiq usagi. Amma super hekimdir bir baxisa deyir herseyi sadece mende umid dedim hekim ne olsa raziyam ona gore 18 hefreliyime qeder saxladi.
Zeynebbagirli Mocuzemiz 3 defe gedim yanina he indi bilmirem ekizlerde neqeder odenis olunur bilmirem.