Mocuzemiz Aidabagiroffa he canim senin vaxtin ne vaxtdi?birde mende 4 cu aydi gedende hekimin yadina neleri salim 4cu ayda sizde nelere baxilir cekisi suyu falan suyu uzide gorkur
Aidabagiroffa Mocuzemiz can martin 11i gedecem men onda deqiq vaxt deyecek hekim mene.. gorek ne vaxt kesr edecek.mende cift awagidadi deye kesr olmaliyam.men her defe gedende qandan sidikden analiz verdim. Birde doblere girdim 23heftemde
Aidabagiroffa Mocuzemiz bayramdan qabag salmaz inanmiram. Eslinde vele vaxtim aprelin 7sine kimidi. Amma hekim dedi o vaxta qeder qalmayacaq. Gorekde qismet.men normal dogum isteyrdm amma alinmadi(((
Aidabagiroffa Mocuzemiz vallah mence dopler doplerdi.her weyinide baxir.o qeder pul vermek ne bilim..Men birdefe girdim doplere cox wukur hecne cixmadi. Her weyinede baxdi.
Aidabagiroffa Mocuzemiz 25 olacaq aprelin 7si. Uwaqiq boynu qisa olanlarda normal dogum cox rahat olur uwaq awagida olur deye tez gelir.sadece mende cift awagida idi deye qanama olar deye hekim qorxdu.nem gorekde inwAllah xeyrlisi
Mocuzemiz Aidabagiroffa he hami siz deyeni detir eslunde 24un gozduyurem IN SE ALLAH baci axsam olur bu vaxtlar qarnimda agri olur sendede eleydi