Aidabagiroffa Mouradi mendede batma olurdu. 12heftemde vaginaldan olculdu uwaqliq boynu qisa oldu.29mm eslinde 40-50 arasi olmaldi.18 hefteme qeder uzandim serklaj atildi
Mouradi Aidabagiroffa Hee bildim can demisdin ele serklajli olmagini Uzi kagizina baxdim normal yazib Şükür, elede daha batma agrimda olmur uje
Mouradi Aidabagiroffa Caan cox az qalibb İnsaAllah sag salamat qucagina al bebisini 🥰 Amin can inan ele isteyirem vaxt tez kecsin gozumu acim ki avqust ayidi 😅
Mocuzemiz Aidabagiroffa sag salamat sizin tecrubeniz coxdur 😀😀mende 15 hefte vajinada agri var sizdede bele idi neden olur
Aidabagiroffa Mouradi caan.mende senin heftelerde ele idim Vallah.hee gun girib baxirdm bura . Indi isteyrem hele qalsin qarnimda😂😂 Istediyim weyleri alim sonra olsun. 30 hefteden sonra vaxt ucur.Allah isteyen her kese qismet elesin
Mouradi Aidabagiroffa Ehh deme deme 😂 caan qarinda qalsaydi ne var idi 😅 indiden vaxt ucsun ele 😅 Amin can
Happymommy Salam, qızlar. Allah hamımızın köməyi olsun İnşallah🙏🏻 Yaxşı həkim kimi məsləhət görərdiniz Bakıda?
Mouradi Mocuzemiz Hee can Şükür 3 ilden sonra onun sebebiyle hamile qaldim diaqnoz qoymagi, mualicesi, ozunun semimiliyi, her seyi cox yaxsidi
Aidabagiroffa Mocuzemiz he mendede ele idi.ele bil nese batr. Uwaqliq boynu olculdu vaginaldan qisa cixdi. Ancaq uzandm 18 hefteme kimi sonra tikiw atildi