Fatimaatilla bugün ilacımı aldım.. doktor baş dönmesi yapacak dedi, sizde nasıl etkileri oluyordu bu ilacın, içtikten sonra ciddi baş dönmesi falan yaptı mı sizde…
portakalcicegii Fatimaatilla baş dönmesi ama en çok uyku yapıyor bende. O yüzden akşam içip öyle yatıyorum
Minikkus0101 Fatimaatilla ben sabah akşam içiyordum bende acayip uyku yapmıştı kafamı yastıktan kaldıramıyorum ama 15 gün sonra bu yan etkiler geçti bünye alışıyor galiba
Mucizemiizz Fatimaatilla ilk 2-3 ay etkileri cok fazla içtikten 1-2 saat sonra basliyor 15-20 dak onu icip disari tek cikmamanizi tavsiye ederim
Aselsevde Fatimaatilla Ben hap icemedigim için fitil olarak kullanıyorum. Ama Dr bana da demişti baş dönmesiyle sersemlik yapar diye
Fatimaatilla yaaa.. şimdi şöyle evde tekim 2 yaşında kızım var.. babamız vardiyalı çalışıyor.. gece mesela tekim… bilemedim bugün içmeyeym
Sibeltopac Fatimaatilla evet içiyorum yarım saat sonra etkisini gösteriyor uyku getiriyor oğlumun uyuduğunu dahi görmüyorum baş dönmesi yaptığı için sadece geceleri yatarken içmeyi tercih ediyorum
eylulummmm @Fatimaatilla bende aşırı baş dönmesi mide bulantısı uyku hali yapıyordu vajinal olarak almaya başladım o yüzden hem daha etkliymis hemde yan etkisi yok öyle deneyebilirsini bence
gzdeozss Fatimaatilla hap olarak kullanınca felaket baş dönmesi yapmıştı bende fitil olarak kullanıyordum öyle hiç bir yan etkisi olmuyor
Hanzademerve Fatimaatilla ben sersem oluyordum, doktora söyledim alttan fitil olarak da kullanabilirsin dedi öyle devam ettin cok şükür iyiyim
BUSRAMSAMETM Vajinal fitil olarak kullanıyorum sabah aksam Yan etkileri çok ilac olarak kullanma dedi doktorum
Fatimaatilla burayı kullanmanın güzel yönleri var, hem fikir alışverişinde bulunmak, doktor tavsiyesi yle beraber tabiii