-momymomy3 SekerAnne 2 çocuk bile öyle zor ki hazırlıklıyım ve çok çocuklu hayata ucundan adapteligim var ama yine de tedirginim allah hepimizin yardımcısı olsun 🙈😊
Yusuf_alpin_annesi 35+1 olduk ve çok ağrılı Geçiriyorum Günlerimi çok agirlastik kısmetse normal doğum olacak uygulamaya göre 20 mart
SekerAnne Yusuf_alpin_annesi sağlıkla kucağınıza alın inş Allah kolaylık versin benim en büyük şikayetim uykusuzluk şimdi de öyle oturma odasında oturuyorum 🤕
Pisili 211212g bende 35+5 oldum doktor mart basi dedi ama kesin gun vermedi , saglikla kucagimiza alalim insallah🤲🏻
Pisili Hastane cantasina kactAne battaniye koydunuz hu arada? Mart basi soguk olur diye kalin ince hepsinden olsun derken ben uctane koymusum🙈 cok mu acaba? Bide Kendinize kac tane pijama gecelik aldiniz? Ya zaman azaldikca ben cok heycanlaniyorumm
SekerAnne Pisili sanırım ben daha çok koydum 2 hastane çıkışı battaniyelerinden bir kapkalın olandan iki tane de müslin Kendime pijama 4 tane ütüledim ama sanırım birini çıkartacağım Bir de gecelik
Pisili SekerAnne bende uc gecelik uc pijama takimi koydum ama sanirim ikisertane yeterli fazla oldu ama hangisini cikartsam karar veremiyorum🙈