SekerAnne Kızlar 35+1 olduk sezaryen olacağım 2. Doğumum inş 10 Marta gün verdi doktorum siz de durumlar nasıl? Ağrılarınız var mı?
Happybsrn SekerAnne herşey yolunda giderse sezaryen olacak Martın son haftası inşallah 🙏 sağlıkla kavusalim, bel ağrıları, bulantılar , iştahsızlık 😔
Alyabebekk SekerAnne bugün mü gittiniz kontrole 10 Mart iyi tarih 😍 sağlıkla alın kucağınıza. Bende 35+4 üm yarın kontrolüm var bana da gün verebilir belki🤗 planlı sezaryen olacak
Sinem_20 SekerAnne bizde 34+0 olduk 15 mart sezaryen demişti doktorum bidaha konuşmadık bakalım ne zaman olacak🤗
SekerAnne Happybsrn amin inşallah Doktor tüm ağrılar artık normal dedi benim de halsizlik çok fazla ya🥲
SekerAnne Alyabebekk dün gittim canım bebeğin kafası dönmüş bayagı aşağıda imiş 14 ü düşünüyordu önce geç olabilir dedi nst de sancı çıkmadı Hayırlı zamanda gelsinler inşallah
SekerAnne Sinem_20 maşallah sağlıkla gelsin kuzu dünkü randevuda netleştirdik günü bakalım hayırlısı 😀
Twinmamaa alcang Ne şekilde sezeryan oldunuz acaba? Benim de ikiz ve ilk gebeliğim. Genel anestezi olacağım, nasıl oluyor acaba 🥺
Gizem_Oguz SekerAnne 35+3 haftalığım şuan ayın 18nde randevum var gün verirmi acaba banada 2. sezeryanım devlete gidiyorum
Gizem_Oguz SekerAnne inşallah verir çok zorlanıyorum artık dikiş yerim çok acıyo bide vajina kemiklerim çok ağrıyo 🥺
alcang SekerAnne olabilir. Bebeğinizin ya da eşinin pozisyonundan dolayı da olabilir. Göbek deliği ağrınız oluyo mu peki?
SekerAnne alcang ben plesanta previa idim 26. Haftada biraz yukarı çıktı şükür eş yani bebek de eşi de aşağıda😊
Anneoluyorummmm @SekerAnne Ay darısı basıma heyecanla bekliyorum gün almayı acaba ne zaman belli olur 24 subatta gidicem 33 haftalıkken öğrenirim umarım 😁
SekerAnne Anneoluyorummmm ben dün 35 olunca günü belirleyelim dedi doktorum sancını beklemek ister misin dedi ben ilkinde normal doğumdan sezaryene döndüğüm için sancıyı beklemek istemiyorum dedim öyle canım
SelinDerin SekerAnne bizde 35+2 yiz, salı günü kontrolüm var belki bizede gün verirler, son adet tarihiniz ne acaba