Zehra9616 Kızlar çilek yidim sonra anam bi aklıma geldi didimki kendi kendimeee ariiiiiiiiii unuttum yüze göze g*te başa sürülmezdi eller çoçuk benekli doğacak ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz..😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
Halime0638 Zehra9616 sen çileği napcan ben unutup eşime kac kere nar ayikladim kirmizi kirmizi aka aka inşallah bebemin bi yerine bisey olmaz ben inanıyorum bizim komsu kizina hamileyken siyah zeytin yiyormus onunda parmaginda kalmis göğsü kasinmis herhalde ellemis fark etmeden kızının tam göğsünün orda buldigin zeytin ici gibi iz var 😆
Mimik Ben de cok yedim… Nar ayiklayip ayiklayip yedim… 10 gunluk anne olarak 😅 bebem pammuk gibi, hic bir yerinde dogum izi yok…
Zehra9616 Mimik bi ara bi ucan balon varid buralarda butun hurafelere inaniyodu bide biz yazinca kiziyodu gormesin o🤣🤣 hayirli evlat olsun insallah💜💜
eftelya_ser Halime0638 hayır zeytin yesem kaşınsa da göğsümü ellesem bunu çocuk doğduktan sonra hatırlar mıyım ya millette ne hafıza maşallah😂
Bendiyebiri Halime0638 kız nar damı yapıyor doğum lekesi ben yedim hiçde dikkat etmedim 🤷🏻♀️ Şu kız bir doğsa da ben rahata ersem valla bi yerine bişey olacak diye çıldırıyorum😁
Halime0638 Zehra9616 😂😂😂😂 kiz inanıyorum dedigime bakma inanmak istemiyorum ama gerçekten kızın göğsünde bildigin parmakla konulmus gibi zeytin izi var kuzeniminde avuç içinde vardı vişne lekesiymis oda bilmiyorum yani bak biri nar ayiklamis bebisinde bisey yokmuş bilemedim 😂😂😂😂
Asena17 Zehra9616 valla bende cilek cok yedim elledimmi hatirlamiyorum da :Dd gorumcem o kadar dikkat etti cilege cigere zeytine ellemedi cocuk da yine dogum lekesi var inanma oyle seylere ya
Zehra9616 Asena17 asko ben duydugun butun hurafeleri bizzat gunluk yapan insanim asla inanmam oyle gulmelik actim😃