Tunahan_rumeysa16 canım bak hamilelikte adet gibi kanama cok com tehlikeli bunu bilmen lazim ilk once hicde normal birsey degill.Ben bildigim kadariyla dollenme gecikirse hamilelikte 2 hafta en fazla gecikme ola bilir 9 hafyaliksin ama ultrasonda 5 bucuk cok gecmi olmus dollenme anlamadim gerideymissin.Neyse gelelim kanamaya hayir hamilelikte kanama diye birsey yokdurr sen birde hamileligin en basindasin en ufak leke bile dusuk riskii.Adet gibi kanama iceride bir sorun oldugunu soyluyo hemenn burda vakit harcamak yerinee doktora git hemenn.Allah korusun kanama alani olurr dusuk riskin olurr kanama noemal birsey deyil.Kendi basima geldiginden soyluyorum ne kanama bile degil 2ş3 damla acik cok acim kahvemsi lekeyle gitdim 4 haftalikken cok buyuk bir kanama alanim varmis iceride hala yatiyorumm yaaa dusuk riski var su an 8+5im.Asla tehlikeye atma sen birde adet gibi kanama diyosun heçen doktora git canim asla stres yapmaaa.Allah korur bebegini ama hayie hic normal degill adet gibi kanama olmaz hamilelikte olanlardada zaten ya kanama alani mevcut yada dusuk riskiii neresinden bakarsan dusuk riski birde agrin varr yaa hemen git canim