pixie_baby Sadece hastaneni alacağı fiyata 9k deniyor, muayene ücreti 2k olan doktor da 30k fiyatları veriyor. İstanbulda olan bana yardımcı olabilecek olan var mıdır? Sizler nerelerde doğum yapacaksınız ve fiyatları ne
lunam pixie_baby duyduğum en pahalı yer memorialdı 24bin, sizinki ondan da pahalıymış. Ben Bahçelievler nisa hastanesine gidiyorum; normal doğum 3500, zorunlu sezaryen 5600 tl.
Betuulozturk07 pixie_baby bende bu tarafta oturuyorum ben avrasya hastanesine gidiyorum tertemiz mükkemel ilgi ve gayet güzel doktorlar tavsiye ederim
1223 Normal doğum sskli 3100 zorunlu sezeryan 3600 isteğe bağlı sezeryan 4250tl esenler avicenna hastanesinden aldığım fiyatlar
EsengulC pixie_baby Avrupa yakası biraz daha pahalı ben anadolu yakasındayım kartal vera hastanesi ne gidiyorum normal 3bin muayene 150
alonee pixie_baby merhaba ben Yenibosna safa hastanesine gidiyordum muayene 200 dü doğum ücretini bilmiyorum ordan ayrıldım şuan hisar ıntercontınental hospıtale gidiyorum Ümraniye’de doğum 12.000 diye biliyorum muayene 700
ElifArg Bagcılar Medicine Hospitale gidiyorum bugün fiyat aldım 2 gece yatış pcr testi bebegin ilk muayenesi işitme testi v.s içinde 5000 TL fiyat aldım.