keremveannesi Kızlar afedersiniz idrar yaptıktan sonra bitiyor sonra üzerimi düzeltiyorum bi ıslaklık hissediyorum . Bi bakıyorum kilodumda idrar. Bunu yaşayan var mı 25.haftamdaym bi haftadır bu durumdayım neden oluyor normal mi ??
Hzn53 keremveannesi ya bana da çok oluyor ama idrar mı ter mi anlamıyorum sürekli yaşıyorum bu durumu iç çamaşırlarım yıkanmaktan eskidi. Ben idrarımı yapmaya gittiğimde çamaşırımda ıslaklık görüyorum böyle nem gibi değişik bana da akıl verin :(
Mrvsmt2502 keremveannesi Hzn53 Trimesterde bana da olmuştu hapşırırken gülerken yürürken falan idrar kaçırıyordum ama bu rahim idrar torbanıza baskı yaptığı için ve benim kızçem gibi mesanenizle oynayan bi bebeğiniz varsa normal. Masajın adını unuttuö pelvik kasınızı çok zorlamadan sıkın 10 a kadar sayın bırakın bunu 3 - 5 tekrar yapın biraz olsun düzeliyor ben şuan 33 teyim artık eskisi kadar yaşamıyorum
balbebek412 keremveannesi bende de oluyor, 33 haftaligim, oksuruk, hapsirikta kaciriyorum, doktorum normal demisti. İnsallah oyledir. Son bi kac gundur de Lavaboya gidiyorum, bitti diyip kalkiyorum bi bakiyorum bisi akiyor bi kac damla.