Ayse35 Üç buçuk aylık hamileyim dün denize girdim kısa bir süre kahverengi leke geldi sabah da cinsel ilişki den sonra aynı leke geldi daha önce başına gelen var mı :(
sudamlasi Ayse35 lekelenmeye rağmen neden ilişkiye girdiniz ki netten açıp baksaydın keşke acile gitmelisin tam olarak kaç haftalıksın
mLcLk Ayse35 vakit kaybetmeden bir doktora gidip muayene olmalısınız. Lekelenmenizin sebebini bir tek uzman bilebilir ve önlemini alabilir. Geçmiş olsun 🙏🏼
svmeybgl Ayse35 yargılanacak bir durum değil bu ama lekeye rağmen ilişkiye girmeniz biraz tuhaf . Hemen acile bir doktora gitmelisiniz . Leke normal birşey değil bazı şeylerin belirtisi olabilir ya da olmayabilir . İlaç filan yaparlar
Gugu Ilişkiya girmen duşuk olabilir. Denizada kanamayle girilmez infeksiyon kapla bilirsiniz. Ayağinizi başinizden yuksek tutib yatmalisiniz
Betus93 sudamlasi aynen katiliyorum. Leke gelmesine ragmen hastaneye gitmesi gerekirken iliskiye girmesi tuhaf olmus
Sevcan27 Leke geldiyse doktora gidin gidemiyorsanız da bel ve popo altına yastık koyup ayaklarınızı amuda kalkmış gibi duvara yaslayın ve 20 dk kadar yatın eğer yine gelirse mutlaka doktora gidin geçmiş olsun
Ayse35 Kan değildi kahverengi lekeydi :( elim ayağım titriyor memlekete ailemin yanına geldim kimseye bişey de belli edemiyorum
mLcLk Ayse35 bu saklanacak bir durum değil her gebe yaşayabilir, aileniz en yakınız paylaşın annenizle ve zaman kaybetmeden gidin bir hastaneye. Her kanama ve lekelenme risktir!!
Gulsummldr Ayse35 hamilelikte normal beyaz akıntı hariç herşey anormal. Kimse seni yargılamıyor ama sen durumun ciddiyetini sana söylediklerinde niye bu insanlara kızıyosun ki. Ciddi bi durum bu. Ailene söylemesende doktora gitmelisin
Elcnerdgn Lekelenmen varken ilişkiye girmen hata. Biz şimdi sana birsey olmaz desek yanlış olur biz burdam bilemeyiz senin doktora gitmen lazım
Ayse35 Siz sadece benim moralimi bozuyorsunuz beni yargılıyorsunuz ben hamileyim kötü durumdayım insanlık namına soruyorum ama siz beni yargılıyorsunuz yazıklar olsun size
Ilkgozagrimiz Ayse35 yargilama degil hastaneye git yapmis olabilirsin bisey git ve bebeginin iyi olup olmadigini kontrol ettir
MelikeAkyzeliker Ayse35 canım bi acile git bence riske atmA belki zedelenmeden dolayida olmuş olabilir ilişki sonrası yaşayan çok oluyor
Melhaercan Ayse35 neden sitem yapıyorsun canım 🤔millet senin bebeğini düşünüyor böyle yazman abes olmuş herkes diyor yaptıgın yanlış bekleme doktora git sense halen ailemin haberi yok diyorsun pes
ayerya svmeybgl Şimdi bu cevabın nasıl bir artı getirisi var bu soruyu soran arkadaşımıza? Nasıl bir yardımcı olma stilidir bu?
Gldnpkts Ayse35 imkanınız varsa bir acile gidip baktırın yoksa da biraz bekleyin pembe lekeye dönüşüp devam ederse düşük riski olabilir allah korusun
svmeybgl ayerya artı getirisi artık bunu okuyan hamilelerin ciddiye almadı bazı şeyleri . Nasıl böyle olabiliyor anlam veremiyorum ;)