kendincebirii Merhaba hanımlar, 14+6 gebeyim 1-2 saattir ara ara belim ağrıyor sol tarafıma yattım uzanıyorum bu haftalar bel ağrısı normal mi ? Siz neler yaşadınız 🐣
kendincebirii MTugba siz kaçıncı haftadasınız çok beliniz ağrıdı mı benim şu an çok ağrı yok ama uzanıyorum öyle
Hilal2266 kendincebirii ben daha 9+3 teyim doktorum bu ağrılara normal demişti ileri ki dönemi bilmiyorum açıkçası
kendincebirii Hilal2266 o zamanlar bende de oluyordu doktor vücudun ödem topluyor normaldir dedi ama bayadır yaşamıyordum bel ağrısını
kendincebirii MTugba anladım inşallah bebişlerimizi sağ Salim kucağımıza alırız🥰 cinsiyeti öğrendiniz mi🙈
esmerbomba kendincebirii normal tabıkide cnm karnın bebeğin buyuyor rahim genişliyor bende çok yaşadım ve hala yaşıyorum çok kötu 31 haftalığım bu arada
kendincebirii esmerbomba inşallah bebişe bir şey olmaz sağlıklıdır da ben bel ağrısını da çekerim şimdiden analık başlıyor 😅
MTugba kendincebirii inşallah cnm evet çok oldu öğreneli 13. Haftada öğrendik oğlumuz olacak inşallah ☺️
kendincebirii MTugba yaa Allah bağışlasın inşallah sağlıkla doğururuz hepimiz🥰 biz daha öğrenemedik 16.haftada söyleyecekmiş doktor 🙄