Nazendehanim hayat_23 bana doktorum testini kürtajdan 1 ay sonra yapabilirsin demişti ben psikolojik olarak hazır olmadığım için 2 ay sonra anca yapmıştım
hayat_23 Gizmo90 devlette mi oldun kürtajı canım. Ay bende beklemedeyim kendin duyurusunda dedi olmazsa alacağız falan
Gizmo90 hayat_23 özelde oldum , kürtaj olursan iyi bir doktora ol canım sonrasında sıkıntı olabiliyor
Hamis63626 hayat_23 gecmiş olsun😭 bebeğimin 2.5 aylık kalbi durdu kürtaj oldum ve kürtajdan bir ay sonra ilk adetten sonra aynı hastanede pıhtılasma varmı diye genetik test yaptılar 700 lira vermiştim gecen sene sonucunda bişey cıkmadı dedi doktor yani kan pıhtılasması ve genetik testi aynı anda yaptı sanırım benim doktorum
Nazendehanim hayat_23 geçmiş olsun canım ,benim de iki düşüğüm oldu . İstanbul Cerrahpaşa kadın dogumda Ali Beniana muayne oldum 2 düşük yaptığımı söyledim bana cok detayli testler verdi ancak genetik ve pıhtı testi için o hastanede malzeme yoktu.Bahcelievler tıbbi genetikten randevu aldım. 2 düşük yaptığımı söyledim genetik testini doktorumun esli istediğini belirttim .Kanı aynı anda veriyorsun farklı tüplere alıyorlar. 2 aya yakın bir süreçte sonucum çıktı
Nazendehanim hayat_23 genel Biyokimya testi,idrar testi , progesteron ölçen bir test, genetik ,pıhtı bir de henüz sonucu çıkmayan bir şeyler var onlar ne testi bilmiyorum
Nazendehanim hayat_23 genel vitamin değerleri kolestrol ,d vitamini,magnezyum ,kan falan tam kan testi de diyorlar sanırım
-yenisine- hayat_23 kardeşim ben de yaptırdım genetik testlerimi devlet hastanelerinde genetik bölümü oluyor ordan yaptırdım üniversite hastanelerinde yapıyor yani araştırma hastanelerin çoğu yapıyor kan pıhtısı falan koromozonlara herşeye bakıyor eşimdende kan alıcaklar 1 yada 2 tüp sende 6 7 tüp alırlar 1 ay falan sürüyo sonuçların çıkması inşallah güzel haberler alırsın kardeşim
hayat_23 -yenisine- genetik test herseyi kapsıyor o zaman kan pıhtı testi ayrı zannettim. Teşekkür ederim kuzum