Sdkl Nasaearth 100 üzeri görüyorum bir yerde yanlış değilse var sancı bende 40. Hafta senin bu grafiğindeki gibi sancı çıktı foktor tekrar nts istedi ikinci de 50 civarı çıktı sorun düzenli sancı yok dedi. Doktorun ne dedi bu grafiğe?
Oznurkk Nasaearth ben anlamıyorum ama eğer doktorun sancın yok derse idrar tahlili yaptır canım. Benim de belim ağrıyordu kasıklarıma vuruyordu adet ağrısı gibi. Sancım çıkmadı ama idrar yolları enfeksiyonu çıktı.
Nasaearth Sdkl her şey normal dedi bi açıklama yapmadı tansiyonum da 8.4 çıktı ona da normal deyince kendi kendime endişelendim
Nasaearth Oznurkk enfeksiyonum önceden vardı kültür testi de çıktı bir şey çıkmayınca bol su iç demişti
Sdkl Nasaearth 80/40 e normal mi dedi anlamadım. Bende 110/60 120/80 çıkıyo normal diyo ki normal olan benim tansiyon değerlerim bildiğim kadarıyla
herhangibirkullanici Bir tane dalga gelmiş sadece bu düzensiz bir kasılma. Düzenli olsa zaten sizi bırakmazlardı, ağrı girmiş bir tane hissettin mi diye sordu mu doktor kağıda bakınca?
Nasaearth herhangibirkullanici hayır malesef doktorum hiçbir yorum yapmadı her şey normal demesi beni endişelendirdi
Selin12- Nasaearth haftanız küçük olduğu için açıklığa bakılmaz bol bol istiharat yap eğer sancılarını artarsa doktora tekrardan git
Sdkl Nasaearth 34 te genelde süzenli sancı yada riskli gebeliklerde açıklığa bakılıyor onun harici çoğunu 37 38 sonrasında bakıyor açıklığa. Sende düzenli sancı yok ama o nts çekilirken tam sancı çıktığı an sana soruldu mu birşey hissediyor musun diye
Nasaearth Sdkl teşekkür ederim canım bilgilendirmen için 👍🏻 Malesef sormadı sonucun normal olduğunu söyledi
Nasaearth Kimm47 bilmiyorumki bu sonuca göre bakması gerekir miydi ilerleyen haftalarda bakacak sanırım açılmaya