kahvesever__ Vanilyasekeri34 istediğim bir künye var ama alacam diyordu şuan ev taşıdık malum çocukta gelecek onun da masrafları var alırmı almaz mı bilmiyorum 🤷🏻♀️
Wonderful_mom Vanilyasekeri34 ilk kizimda altin kolye almıştı bunda birsey beklemiyorum malûm ekonomik sıkıntılar
gldn065807 Vanilyasekeri34 hiç birsey istemedim zaten birsuru masraf yazık yani oğlumla konusurlarken duydum telefon dediğini kesinlikle istemiyorum dedim olmaz falan dedi ama yok yani hangisine yetişsin yazık bu kadar düşünmesi bile yeter bana
Suzanne Kendisinin düşünüp bir şey alacağını zannetmiyorum sormadı, bende şunu al demeyi hiç sevmem 🙂
Mehtapca06 Ben ilkinde birşey istemedim istemem de akıl etmesi lazım küpe aldı bayadir istediğim bir model vardı şuanda hamileyim ama tam tayin dönemi doğum yapicam kafası çok dolu olur birşey beklemiyorum ☺️
MTugba Vanilyasekeri34 Akıl çok şey istiyorda gönül kıyamıyor. Bebek için yıllardır çok uğraşıp paralar döktük. İkinci tüp bebek denemde hamile kaldım ve neredeyse 30 bine yakın para harcadık. Bebeğim sağlıklı doğsun eşimden bana destek olmasından başka bir şey isteyemem. Zaten durumu olsa parası olsa en iyisini alır buna defalarca şahit oldum ❤️
gulsumm1 Vanilyasekeri34 ben birsey istemedim ama kendisi oğlumun benim ve kendi adında altın kolye yaptıracağını söyledi bakalım 😊🙏🏻
NBA Vanilyasekeri34 ben şansımı doğum öncesi ehliyet almakla kullandım hediye istemedim ehliyet aldım 🥰🤩
NBA Vanilyasekeri34 en azından işime yaricak bişey çocuk doğmadan da iyi oldu 🤭ilk gebeliğimde kolye almıştı