ecemnas88 Selam kızlar, bebek çantası alacağım ama artık o sırt çanta modellerinden değil de bu model düşünüyorum acaba kullanışlı olur mu omuzdan asmalı yoksa çok mu yorar tecrübeli anneler yorumlarınıza ihtiyacım var 😌 https://imgyukle.com/i/od6uMf
Zehra9616 ecemnas88 valla ben bildigimiz su okul sirt cantalari varya cok bolmeli onlardan kullandim ilk oglumda bu oglumdada aynisini kullanicam hem bebe hem canta eziyetiyle ugrasamam atiom sirtima miss rahat oluyo
ecemnas88 Zehra9616 aslında çok mantıklı evet normal çanta modelleri de olabilir çok teşekkür ederim 😌
hunilimom ecemnas88 valla 2.5 yaşında kızım hala ağır çantası 😂😂 ilk yeni doğanda almadım ben sizin gibi yandan çantam vardı onu kullanıyordum Ama omuzum çürüyordu yeni doğanda kıyafet felan çok aldım yanıma hastaneye gittiğim de bile yedek hep taşıdım
hunilimom ecemnas88 simdi söyle düşün arabaya binerken yada bebeğe eğilip kalkarken omuzundan düşer bişe olur sırt çantaları daha kullanışlı tak sırtına oh
ecemnas88 hunilimom evet haklısınız normal sırt çantası bakayım ama biberon falan koyduğunuzda nasıl yaptınız çabuk soğuyormuydu diğer çantaların alüminyum yeri var anladığım kadarıyla soğumasın diye