Mahidevrann Geç döllenme de olabilir canım. Bi kaç gün daha bekle tekrar test yap yada kan testi yap. Biz doktora gitttiğimizde doktor sperm yumurtaya ulaşmış dedi Ve biz ilişkiden 2 hafta sonra gittik hastahaneye doktorun gel demesiyle tabiki ama kanda nagatif çıktı. Sonra adet geldi geçti hatta bir sonra ki ay geldi hala gelen giden olmayınca şüphelendim ama gebelikten değil çünkü kan testi vermiştim zaten diye düşünüyordum hep. Ama sonra kısa bir araştırma yapınca genç döllenmeyi o zaman öğrenmiştim. Ve test yaptım direkt çıktı. Yani ben ilk adetimde bile idrar testi yapsaydım yine çıkmayacaktı çünkü çocuk bir haftalık geç döllenmiş yani 4 haftalık olması gereken bebek 3 haftalık olduğu için gene yanılacaktım. Ama Kanda kesin çıkardı o zaman ama dediğim gibi tecrübesizlik tamamen bilmediğim için ihtimalde vermedim. Belki senin ki de geç döllenmiş olabilir. Hiç olmadı gidin bi kan testi verin. O zaman 3 haftalık bebekse bile mutlaka görünür. 😊 şimdiden hakkında hayırlısını versin rabbim. ♥️