4 şubat günü sabaha karşı hafif ağrılarla uykumdan uyandım tuvalete gittim baktım nişanım gelmiş geri gelip yattım fakat sabah çok şiddetli olmasada 10 dkda bir gelen ağrılarla yeniden uyandım dayanılmaz değildi ama 10 dkda geliyor diye eşimi uyandırıp hastaneye gittik acilden giriş yaptım açıklığa baktılar daha pek bişey yok birazdan doktorun gelip seni bilgilendiricek dedi biraz sonra doktorum geldi ultrosana baktı evet bebek doğum kanalına girmeye başlamış fakat daha çok erken sana yatış verip riske atamam çok kovid var evine gidip sancıların sıklaşmasını bekle dedi. Eve geldim o gün öyle geçti ertesi günde günü hafif sancılarla geçirdim o akşam uykuya yattım yine sabaha karşı yani 6 şubat sabahı öyle bi sancıyla uyandım ki nefesim kesiliyo gibiydi saate baktım yarım saate bir bazen 2 dk bazen 10 dk aralıklarla giriyordu sürekli küçük tuvaletim varmış gibi hissedip tuvalete gittim bişey yapmıyodum ama varmış gibi geliyordu. Saat 11 olmuştu bu arada ben sürekli saati kontrol edip dk sayıyordum en son tuvalete gittim tam çamaşırımı toplarken suyum geldi eşime seslendim bana bi depend getirdi o arada sancı girmeye devam ediyodu tabi dayanılmaz hale gelmişti duşa giricektim ama girmedim acil hastaneye götür beni dedim ve iyiki gelmişiz duşa girmemişim. Acilen hastaneye geldik çok şükür evimize 10 dk uzaklıkta Doğum başlamış 7 cm açıklık varmış hemen beni sancı odasına aldılar ebe geldi benle çok güzel konuştu saçların çok güzelmiş bebeğin ismi ne olucak çok güzel motive etti neler yapmam gerektiğini dışarıdaki refaketçinin kim olduğunu sürekli sorular sorup beni sakinleştirdi tabi o esnada ben kıvranıyorum oda sürekli açıklığı kontrol ediyo. Sonra bana dediki ıkınman gelince ellerinle dizlerini tut çeneni göğsüne koy ve büyük tuvaletini yapar gibi ıkın dedi. Üç kere aynı şeyi yaptım dördüncüde birden yerinden fırladı odadan dışarı çıktı bağırdı hemşireler çabuk çabuk gelin ekipmanı getirin diye o arada benim sancılar iyice sıklaştı gözlerimi kapadım ve bebeğime kavuşacağım dakikalar sonra bunu yapmam lazım dedim hemen yatağı çatala çevirip ayaklarımı yukarı diktiler bi kere daha ıkındım ebe dediki saçları gözüküyor kızına toka getirdin mi☺️ öyle deyince bi cesaret geldi tabi ordaki hemşireler ebe herkes hadi kızım hadi yapabilirsin bi daha bi daha diyolar kimisi elimi tutuyo kimisi elinde belge doğum saatini yazmak için bekliyo bi daha bi ıkındım geldi dediler çıktı bebeğim💙çıkardığı gibi kızımı karnıma koydu bembeyaz pamuk gibi bişey yatıyodu karnımda saniyeler önce karnımın içindeki melek şimdi üstünde yatıyodu. Hemen aldılar ordan ebe dikişe başladı o arada hemşireler seve seve yanaklarını sıka sıka bebeğimi kurulayıp üstünü giydirdiler sonra hemen getirip göğsüme verdiler bi beş dk emdi beni. Ama o öyle bi rahatladım ki sorunsuz bebeğime kavuşmuştum 12 de hastaneye geldim 14.19 da bebişimi kucağıma aldım. Ve özelde falan değil Bursa şehir hastanesinde yaptım o ebeden hemşirelerden allah razı olsun özelde olsa bu kadar ilgili davranırlar mıydı bilmiyorum. Dikiş esnasında hep bana anlattı ebe şöyle emzirceksin böyle yapcaksın her detayı anlattı çok çok iyi birisiydi.
Yani anlıcağınız aşırııı pozitif bi normal doğum geçirdim şimdi çiçeğim Duha’m 🧡 yanımda uyuyorken size anlatmak istedim. Dilerim isteyen herkes evladına sağlıkla kısa sürede kavuşur sağlıklı bi ömür geçirir. O kokusu var ya dünyalara bedel
Ve 6 şubat seni çookk seviyorum😇