Gulra 25 haftalık hamileyim. Dünden beri feci boğaz ağrısı çekiyorum. Ne yaptıysam yumuşamadı. Sanki boğazımda yumruk var. Korkuyorumda bebeğine birşey olacak diye. Kuru bir iklimde yaşıyorum. Bebeğiniz ve kendiniz içij buhar makinası öneriyorlar.Sizce alınmalı mı?
Sgnn Gulra bende çok alerjik olduğum için burnum çok tıkandığı için aldım çok memnunum. E bebekten almıştım galiba bugünde e bebek buhar makinaları indirimde
Gozi Gulra Ben ilk hamile oldugumı öğrendiğimde almıştım indirim de lazım olur diye bebeğe ama ondan önce bana lazım oldu 😅 burnum öyle bi tıkanıyor ki gece açmadan rahat uyuyamıyorum
Sgnn Askiletotomsu hava kuru olunca burun etlerim iyice şişiyor benim hamilelik hormonlarıda yapıyor onu rahatlatıyor. Bebek içinde aynı şekilde. Kalorifer vs ekstra havayı kurutuyor. Eskiden peteklerin üzerine su koyardım şimdi çok rahatım bazen okaliptus yağı damlatıyorum grip vs. Olunca o da tıkanıklığı açıyor
Askiletotomsu Sgnn kalorifer üzerine koyulan sular maalesef mikroorganizma üremesini sağlıyoronu bırakmanız iyi olmuş Buhar makinesi alamayan fakir kesimlere bakıyorum da çocukları maşallah canavar gibi pek sağlıklı Niye almak gereksin ki diye dusunuyordum
Gulra Gozi neden oluyor bilmiyorum bende öyleyim bir çözümde bulamadım. Burun tıkanıklığı geniz akıntısı hiç gecmedi simdide boğz ağrjsj eklendi.
Gozi Gulra sinbo almıştım daha kalitelisi vardır elbet çok anlamıyorum özelliklerinden felan ama bu da iş görüyor
Gulra Askiletotomsu açıkcası bende gerekli olduğunu düşünmeyenlerdenim ama hamileliğimin başından beri burun akınyısı çekiyorum. Simdide boğaz ağrısı başladı. Gece uyandığımda ağzım yüzüm kurumuş mahvolmul bir şekilde uyanıyorum.Bir çözüm yplu arıyorum