ilknur42 İlk çocuğumu normal doğurdum çok zordu halen travmasını atlatamadım ikinciye hamileyim epidural yaptıranlar memnun oldukları ya da olmadıkları kısımları yazabilir mi ? Şimdiden tşkler 🙄
Merveonay ilknur42 benim arkadaşım yaptırdı 6 cm sonra takmışlar açılmayı biraz geciktirmiş ama hiç sancı hissetmemiş açılma tamamlanınca ıkınma istediğinde oluyormuş ondada sıkıntı yokmuş sadece zaman biraz uzuyor işte
35lavanta ilknur42 Hiç bir dezavantaj yaşamadım ıkınma isteği geldi söyledim çok rahat ıkındım sonrasında da hiç ağrı yaşamadım resmen güle oynaya doğurdum nstde sancı tavan çıkıyodu ben o sırada ebelerle dedikodu yapıyodum 😂
Betulldd 35lavanta epidural takıldıktan sonra hep yatmak gerekiyor demi ilk gebeliğim çok acemiyim :))
Mrskocc Ben de nasipse epidural istiyorum hiç eksi bir yanını duymadım yaptıranlar cok memnun tabi ağrı eşiği cok düşük olan kadınlarda belki o da işe yaramıyodur bilmiyorum, doktorum da önerdi gençsin travma olmasın ıkınmaya gücün olsun dedi .
35lavanta Betulldd Yani şöyle bir durum var ben nst bağlıydım hep çünkü suni sancı almıştım kızımın kalp atışları yavaşlıyordu onu hep takip ettiler oyüzden bilemiyorum bunda inşallah bir aksilik olmazsa yaşayıp görücem. Ama şöylede bişey var kalkılmıyosada hiiiç dert etme son yatılın zaten rahat rahat hemen uyu 😂😂😂😂😂😂