Oyku3005 Zeynep0806 ben dün akşam yedim hareket ettiğine göre sıkıntı yok sanırım bende korkarak yemiştim canım çekmişti bi tabak yedim ondan bişi olmaz herhalde☺️
Cagla47 Zeynep0806 sürekli yemek sakıncalı diye biliyorum. Gebelik boyunca bir iki kere yemekten zarar gelmez bence
Oyku3005 Zeynep0806 ben ilk defa yedim öyle hatırlıyorum yani başta mide bulantısı olduğu için doğru düzgün bişi yiyemiyordum şuan 25+6 yız ilk defa yedim yani bence bişi olmaz☺️
Oyku3005 Zeynep0806 nasıl yapacaksınız ki ☺️ ben dün iyice pişssin diye ilk haşlayıp suyunu çekince sonra baharlatlarını ekleyip yağda yapmıştım fazla yağlı olmicak ama☺️
Zeynep0806 Oyku3005 bizde soğanla yaparız Babannem iyice temizledi yıkadı ciğeri haşlıyoruz soğanı ekşiyoruz yağla kavuruyoruz
yeniklasor Gebeligimden bu yana (25+0)3 kez yedim. Dün akşam 3.ydü🤤 maşallah kızım kıpır kıpır ☺️ bu arada hep iyice pişirdim tabi dikkat ettim.
Eda_Esen Zeynep0806 Bende geçenlerde yedim normalde faydası da var aslımda ama sık tüketilmemesi gerekiyor diye okuyup araştırıp öyle yedim…
Zeynep0806 Eda_Esen kan yapar derler ama bende çok araştırdım birde sizlere sormak istedim yapıyorum şuan yicem 🙏🏻😂
kahvesever__ Zeynep0806 yeniyor canım ayda bir kere yersen birşey olmuyor doktora sordum 2 gün önce ben dün yedim hatta 😂
eftelya_ser Zeynep0806 yememenizi tavsiye ederim çünkü tavuklar erken büyüsünler hastalık kapmasınlar diye verilen ilaçlar hep ciğerde birikiyor ve atılmadan tavuk kesilmiş oluyor. Hamilelikte değil normalde de tüketmeyeceğim bir ürün