Cananyildiz Gamzeeeelim ben de oyleyim uzun uğraşlar sonucu hamile kaldım qma mutlu değilim yani içten gelen birsey , halsizim hic birsey yapasım gelmiyot keyifsizim
NurNaz Gamzeeeelim bende şuan öyleyim belim kasıklarım bütün kemiklerim agriyorum bulantı cabasi 6 hafta 3 gunluguz bizde hiç birşey yapasim gelmiyor benimde
Kavakyellerihercai Gamzeeeelim bende öyle aşırı halsizim korondan korkuyorum sürekli kendimi yokluyorum sürekli yatmak istiyorum öyle değişik bir psikolojik haldeyim
Gamzeeeelim Cananyildiz hormonlarla alakalı yoksa anne olmak çok güzel bende mutluyum ama hiç bişey yapasim yok sabahtan akşama kadar yatıyorum
NurNaz Gamzeeeelim bir an önce geçmesini istiyorum 3. gebeliğim diğer ikisi böyle değildi bu hamileligim böyle geciyor
Cananyildiz Gamzeeeelim tabi hormonla alakalı içten gelen birşey yokya dünyalar bizim oldu o kadar sevindim ama icimde böyle bi daralır ya insan öyle bi hissiyat halsizlik hic birşey yapmak istemiyorum
Mervedez159 Bende öyleyim midem çok bulanıyor hep uykum var hep ağlıyorum eşim söyleniyot durup dururken ağlıyorum diye evi bile toplamak zor geliyo bide zaten kanamalı bi hamılelık gecıyorum hepten morelım bozuk