tospikaskim Hanımlar lohusa geceliği nasıl olmalı sizce elbise mi pijama takımı mı? Elbise daha mantıklı gibi geliyor doğum sonrası alt değiştirmeye geliyormuş doktorlar ablam sezeryan olmuştu onda öyle olmuştu. Sizin düşünceniz nedir
Ayse_60 tospikaskim bende sezeryan olucam canım ama altlı üstlü takım aldım 2tane Gine’de burda duruyim tecrübe sahibi anneler yazarsa bakarım☺️
SayeMom tospikaskim 13 gunluk taze anneyım gece dogum oldu altıma bez koymuşlardı sadece 2-3 kez karnıma bastırmaya geliyorlardı ki altımda hiçbişey yoktu üst gömlek pijamamı giydirmişlerdi sonradan ben gecelik elbisemi giydim o koridorda yürürken öyle soguk kapmışım ki eve geldim titreme üşüme ateş basması serumlar aldım öyle atlattım alt üst giyin hiç gerek yok alttan bakıyolar ediyolar eşofmanı indirir 2 hemsire bakarlar hiç bişey olmaz ☺️
tospikaskim SayeMom tabikide bu ada ayrı Bi tecrübe. Benim kısmetse mayıs sonu haziran başı olacak yaz ayı olduğu için aklıma elbise geldi ben en iyisi o zaman Bi elbise Bi de pijama alayım hem yedek olur bakarım biraz üşüdm hemen değiştiririm çok teşekkür ederim tecrübemiz için ☺️