Findikynk Kızlar 11 haftalık hamileyim yani kritik dedikleri 3 ay bitmesine son bir hafta kaldi denize girmek istiyorum suan olaydayım ve deniz gayet sakin tenha. Doktor 9 ay boyunca girme dedi ilk ay sadece kanamam oldu gecen hafta doçent doktora gittim bebek gayet sağlıklı kesen güzel diyor sizce gireyim mi ?
eCeCik Findikynk normalde hamilelere yüzmek önerilen bir spordur hatta havuzda değil denizde yüzülmesi önerilir karnınıza bir dalga darbesi almamak şartıyla fakat sizin riskli bir durumunuz varsa doktorunuzu dinleyin ve girmeyin.
Hatunnn Findikynk cnam bnmde ilk 3 ay dusuk tehlikem vardi sonra doktorum iizin verdi 16.gaftada tatile gittim ama hic raht yuzumedim oyuzden girme bosuna zaten hic bse anlamiyorsun:))
Findikynk Yesimmm93 doktor benim doktorum değilde bir kereliğine gitmiştim ona sen 9 ay giremezsin dedi ama geçen hafta doçent bana senin riskli bir durumun yok bebegin gayet sağlıklı dedi
Naciyee Doktorunuz bir risk görüp girme dedi ise girmeyin bence,bana en başından beri bol bol yüzmemi önermişti haftada bir kez mutlaka yüzüyorum abartmadan tabi 33 haftadayız çok şükür 🙏🏻 tekrar bir doktorunuz ile görüşüp girmelisiniz ona göre
Hatunnn Findikynk iste korkuyor insan bsey olur mu filan diye normalde cok guzel yuzerim mesela acilmaya bile cekindim