minikdmrc Kızlar 14. Haftada kahverengı akıntım oldu bugün doktor progestana başlattı. Çok üzüldüm çok korkuyorum bir şey olursa diye 😔
Zulal_00 minikdmrc Hic korkma canım bende de kahverengi leke olmuştu progestani 10 gün kullandirip bıraktırdı doktorum çok şükür bir daha tekrarlamadı ama dinlen 1 hafta boyunca, umarım sende sağ salim atlatırsın 🌸
bkts minikdmrc korkmayin 😌🤲🏻 Ben gebeligimi ogrendigim gunden beri kullaniyorum, rahmi rahatlatip bebeklerin tutunmalarini kolaylastiriyor ne size ne bebege olumsuz bir etkisi yok 🥰 dinlenin bol bol, ani hareketlerden kacinin 🤲🏻
papatya56 minikdmrc Progestanın iğnesi verdı mi canım benım 5 haftalıkken lekelenmem oldu onu verınce geçmişti
minikdmrc papatya56 yok rahmin de kasılma olmuş dedi sadece hap verdi. Benim de moralim çok bozuldu düşük tehlikesi mi var diye. Doktor yok ama çok küçük olduğu için önlem almamız gerekiyor dedi. Sen bir kere mi oldun iğne
Seribannisqnci minikdmrc dikkat et anandan etkileri çok kötü akşam yatmadan kullan bence banada vermişti ama ben kullanamadım
METEBRU minikdmrc Korkma gerçekten bende buradaki yazıları okudukça içim ferahlamisti tek değilim diye Bende fitil olarak günde üç kez kullanmıştım sonra günde ikiye bire düşürdük. Sonrada ara ara belim ağrıdikca kullandım. Şu anda 37.4 ’um.
METEBRU minikdmrc Fitil olarak daha çok öneriliyor çünkü midene çok dokunabilir Doktora sor yinede Aşırı yan etkisi yok uyku yapıyor veya akıntı Uykuyu dert etme dinlenme açısından çok iyi olur yeni hamilelikte.
Ceylankosova minikdmrc bende progestan fitil kullaniyorum gunde 2 kere gecer lekelenmen merak etme ama kesildi diyede bosverme dikkat et hareketlerine