yeliz007 Nihalilhann Hamile kalmadan önce mi yaptırdınız acaba normal bir doğum bile 8000 tl sizin çok az bence bir şey var onda
Nihalilhann yeliz007 valla hiç bişey yok 2 senedir yaptırıyorum bu 2. Sene hamile kaldım hepsini karşılıyor doğumda muayene de geçen sene fiyat böyleydi bu sene artmış olabilir
Sema97 Aysunsaglam ben burun ameliyatı oldum medicana da ilgi alaka çok güzel hastane geniş rahat kalabalık değil. Ama fiyat gerçekten çok fazla yani ekstra fazla 10.000demişti bana doktorum NORMAL doğumu. Fiyatı duyunca insanın sancısı gelir zaten 😅
pixie_baby Aysunsaglam ne kadar uygun geliyor söylediğiniz fiyatlar, ben istanbulda 20k 35k arası fiyat alıyorum…
burcusami Aysunsaglam malesef yok bilgim ama doktorundan memnunsan değiştirme para bulunur ama içinin rahat etmesi daha önemli
Nihalilhann yeliz007 hanımefendi size yalan söyleyecek halim yok herkesin gücü neye yetiyorsa onu yaptırır 2 gündür uzatıyorsunuz ben allianzdan memnunum sizde yaptırdığınız sigortadan bence sorun yok sağlıklı günler dilerim 🙃
burcusami yeliz007 cok iyiymiş ben geçen sene jimerde 4 bine oldum gerçi kızım 18 haftalıkti belki ondandır
Tazebirannee Aysunsaglam valla bende medicana da yapıcam dışardan gelicek doktorum banada 9000 bin dedi hem normal hem sezeryan fiyatmış 🥺 pazar günü planlı sezeryan olursa 7.500 oluyomuş