DefneninLiya Umutlanmak istiyorum önce rahim filmi çekildi sonra Aralık’ta histereskopi yapıldı.Bugun yine adet oldum.Yasinizi da yazarsanız sevinirim 34 yaşındayım ben.Her şey normal hormonlar yumusrtalik sayısı eşimin sperm değerleri.🤔😔😔
Demirssmomm DefneninLiya canım fazla streste yorar biraz düşünme, çocuk yapmak için değil kendini salarak yapın biraz 🌸
burco DefneninLiya ben histeroskopik laparoskopi oldum rahmimde perde vardi ameliyat olduktan sonraki ay adet oldum ve o adetimin yumurtlama döneminde hamile kaldım 🤗
Bebek0 Bende oldum. 3 ay korunun dedi doktor 3 ay sonra hamile kaldım. 6 haftalık kürtaj oldum. Doktor 3 ay korunun dedi yine şuan 37 haftalık hamileyim cok şükür. 23 yaşındayım
DefneninLiya Demirssmomm 5 senelik evliyim cnm stres yapmadım zaten son iki sene istiyorduk bu sene de olsun dedik nasip kısmet tabi akışına bıraktığım zaman çok oldu o zaman da olmadı işte
Bebek0 DefneninLiya amin canım . Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah icinde sanada sters yapma akışına bırak. Onunda vakti zamani var