Lulikli Afrasmom ben üniversiteye gittim canım hüseyin mete tanıra. 315 tl verdim. 15-20 dakika sürdü maksimum. Şuan şuraya bakıyoruz şuan buraya bakıyoruz bi sorun yok şeklinde söyledi. Özeller gibi 45-50 dakika sürmese de ben memnun kaldım. Doktorum özellikle perinatolog istedi radyolog alper yurdasiper var o da çok iyiymiş düşünürsen.
mlkalyanaz Afrasmom Kesinlikle Alper yurdasiper çok güzel ilgileniyor çok güzel bakıyor herşeyine bizim bebeğimiz kendini gizlediği halde Alper bey 1.5 saat uğraştı bizimle ve tüm organlarına özenle baktı
karakiz1 Afrasmom Merhabalar en erken kac haftalıkken randevu olurturmaliyiz arkadaslar bu konudada yardimci olursa bende tıp fakultesini dusunuyorumda
Afrasmom Ben ümit hastanesi dilek hocaya gidiyorum o 3 isim verdi turgay, melih, mete bey diye napsam bilemedim…
Lulikli Afrasmom ben de dilek hocaya gidiyorum. Alper beyi istemiyor zaten. Diğer isimleri ben bilmiyorum mete beye gittim dediğim gibi 😊 Biran önce randevunuzu alın bence farketmez hepsi aynı zaten bence. Ben turgay beye 600 lira vermek istemedim açıkcası o yüzden tercih etmedim. Mete beye de 3-4 ay önce arkadaşım gitmişti memnun kaldım dedi o yüzden gittim.
Lulikli mlkalyanaz alper bey gerçekten öyleymiş ama bizim doktor onu kabul etmiyor radyolog olduğu için
Afrasmom Lulikli evet Alper beyi istemedi özellikle söyledi onu. Ben Melih beye randevu aldım. Siz ne kadar ücret ödediniz üniversiteye…
Afrasmom Lulikli siz üniversite hastanesinde mete beye gitmistiniz değil mi. Çıktı olarak resim video verdiler mi
Afrasmom mina2650 bir özel randevu deniyor birde sıraya giriyorsun deniyor siz nasil aldınız randevuyu
Afrasmom mina2650 anladım canım. Peki ultrasonda video kaydini falan veriyor mu, eş yanında giriyor mu
mina2650 Afrasmom eş girebiliyor ama kayıt vb. bir şey vermiyor. Sadece bir rapor veriyor, onu da siz kendiniz götürüyorsunuz doktorunuza.
Afrasmom karakiz1 20. haftadan sonra ayrıntılı ultrason isteniyor. 21.haftamda ayrıntılı istedi doktorum…
karakiz1 Afrasmom Yok canm onu biliyorum randevular yogun mu 15 haftalikken mi almaliyim mesela randevu
Afrasmom karakiz1 ben Melih hocaya aldım 1 ay sonraya verdiler. Doktorunuz gününü söylemesi lazım ama genelde 16 haftada söyleniyor. 1 ay sonraya randevu veriyorlar.
Sevvalekenn Benim doktorum da Alper beyi önermemişti ama ben Alper beye gittim çok memnun kaldım. Bebeğimin yüzünü göremedik sabah 7.30tan öğlene 2ye kadar 3 defa ultrasona girdik yüzünü görebilmek için. Böbreğinde ufak bir büyüme gözüktüğü söylendi takip edeceğini söyledi o yüzden 28.hafta için ücretsiz muayene randevusu yazdılar. Genel olarak memnun kaldığım bir doktor oldu tavsiye ederim. 👍🏻