Havvauslu 8+6 dayım hiç bu zamana kadar karın ağırsı hissetmedim biraz zor günlerden geçip bunaltıyorum kendimi karın agrısını belki o yüzden hissediyorumdur ama içimde kalmasın dedim hisseden oldu mu bu haftalarda
As7 Havvauslu bende aynı haftadan itibaren hissediyorum.kasık ve alt karın arası bi yerde.bebek yukarıya çıkıyor rahim genişliyor diye okuyorum her yerde
Ceylin680 Havvauslu kabızlık ve gaz hamilelikte hep olur.oda karın ağrısı yapar bende çok yasiyom biraz yürümek birazda sıcak kalın giysi patik karın ağrısını gazı azaltiyor.ama doğuma kadar arada hep olur geçmiş olsun
Havvauslu As7 doktora gittin mi canım bu belirtiyi hiisettikten sonra herhangi bir bişey dedi mi bebekle ilgili çalışıyorum en yakın pazartesi giderim kendimi rahatlatmam lazım bilgi alıp
As7 Havvauslu yok gitmedim henüz ama herkes de olabilen ve normal bişey diye düşünüyorum .tabi siddetine bağlı
Havvauslu As7 bunaldıgım zaman Ağrıdıgını hissediyorum onun dışında çok zorlamıyor bence de normal birdeydir kendimi bunaltmam daha fazla
As7 Havvauslu hiç canınızı sıkmayın. İlk haftalarda ilk trimester geçsin daha güvende hissedip daha rahat olacağız insallah.ben ilk 3 ay bitsin diye gün sayıyorum 😂