Seher924 4 hafta 5 günlük hamileyim beta değerim 924,8 çıktı sizin bu haftalarda beta değeriniz ne kadardı biraz kanamamda var düşük olmaması için ne yapmalıyım YARDIMICI OLUR MUSUNUZ ?
tkymk Seher924 benim 850 felandı 2-3 hafta sonra kalp atışını duymuştum başlarda hiç kanamam olmadı ama ilerleyen haftalarda ne yazıkki oldu ama benim belirli sebeblerim vardı vücudumu ne yazıkki yormuşum ayaklarını yüksek tut bol bol dinlen ama bence hemen doktora git progestan kullandım ben iyi de geldi fitil olarak kullandırdı doktor bana eğer randevu felan aldıysan ki zor alınıyor artık biliyosun hemen devlet acile git ki ilgileniyorlar iyi kötü inşallah kötü bişey yoktur üzme kendini 🤲🏻🥺
tkymk Seyma_ck elbette canım benim ki eşimde çok uzun boylu biri değil ki sinire strese sokmaktan başka bişeye yaramadıklarını zor da olsa öğreniyorsun ve anladım ki daha doğmadan başlanan bu eleştiriler asla dur durak bilmeyecek gibi geliyor o yüzden takmamaya çalışıyorum zor da olsa .. Rabbimden tek dileğim eli ayağı aklı fikri yerinde olsun sağlıcakla alayım kucağıma sonrası Kerim diyorum inşallah herkes yavrusuna sağ salim kavuşur 🤲🏻🥲 kasaba et borcumuz yok değil mi 😂🤦🏻♀️
Seyma_ck tkymk Amin inşallah😇konuşsun dursunlar sadece başka bildikleri yok geçen de eşimin tarafından biri yok şimdi kimse doğuramıyo hemen sezaryen oluyorlar biz doğurduk hiçbir şey olmadı…vs diyo hiç bir şey demedim cahile laf anlatmak deveye hendek atlatmak tan zor boşverip geçmek lazım😉